ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۹۲۷۸
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۲

نتایج قطعی انتخابات خبرگان در مشهد و کرمان/احمد خاتمی و شاهرودی به خبرگان دهم رفتند

نتایج قطعی انتخابات خبرگان در استان فارس و کرمان اعلام شد.

تدبیر24 :هادی پژوهش، رییس ستاد انتخابات فارس گفت: آیت الله سید علی اصغر دستغیب با یک میلیون و ۵۳۵ هزار و ۶۴۸ رای ، آیت الله احمد بهشتی با یک میلیون و ۲۲ هزار و ۲۵۶ رای، آیت الله اسد الله ایمانی با ۹۵۴ هزار و ۷۵۴ رای، حجت الاسلام سید محمد فقیه با ۵۶۰ هزار و ۲۳۷ رای و حجت الاسلام علی اکبر کلانتری با ۵۵۵ هزار و ۹۴۴ رای به پنجمین مجلس خبرگان راه یافتند.

همچنين روابط عمومی فرمانداری کرمان، در بيانيه اي نتیجه پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه استان کرمان شرح زیر اعلام شد.

 1 - سیداحمد خاتمی فرزند سیدمهدی دارای 701 هزار و 972 رأی.
2 -  محمد بهرامی‌خوشکار فرزند حسین دارای 672 هزار و 608 رأی.
3 - امان‌الله علیمرادی فرزند عبدالله دارای 559 هزار و 656 رأی.
4 -  سیدجلیل صدرطباطبائی فرزند سیداحمد دارای 486 هزار و 107 رأی.
5 - احمد شیخ‌بهائی فرزند جواد دارای 224 هزار و 59 رأی.

در همين حال ايسنا نتایج انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در خراسان رضوی به شرح ذیل اعلام کرد:

1-آیت الله هاشمی شاهرودی با کسب 1 میلیون 499 هزار 109 رای

2-آیت الله حسن عالمی با کسب 1 میلیون و 285 هزار و 990 رای

3-آیت الله سیداحمد علم الهدی با کسب 1 میلیون 235 هزار 565 رای

4-آیت الله احمد حسینی خراسانی با کسب 1 میلیون و 180 هزار 249 رای

5-آیت الله سیدمجتبی حسینی با کسب  897 هزار و 28 رای

6- آیت الله محمد هادی عبدخدایی با کسب 873 هزار 143 رای

7-    محمد سعید گلپایگانی 728 هزار و 894 رای
8-    علی قربانی 681هزار و 131 رای
9-    محمود مدنی بجستانی 675هزار و 809 رای
10-    محمد مهدی عباسی آهو132هزار و 586 رای

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: