ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۹۳۹۰
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۰

بهترین زمان برای خوردن موز چه زمانی است؟

 تدبیر24 :آیا می دانید که خواص تغذیه ای موز همراه با رسیدن آن تغییر می کند؟ آیا دقت کرده اید که مزه موز با رسیدن تغییر می کند و به تدریج شیرین تر می شود؟ علت این تغییر ، عملکرد آنزیم ها و شکستن نشاسته ی موجود در موز و تبدیل آن به قندهای ساده , مونو ساکارید یا دی ساکاریدها است.
کشف نکته ی جدید درباره ی موز

نشاسته شیرین نیست اما قند های ساده شیرین هستند وقتی موز رسیده شد به معنی آن است که نشاسته به قند تبدیل شده و هضم آن آسانتر است.البته به اعتقاد محققین میزان ویتامین ها و مواد معدنی موز در حین رسیدن کاهش می یابد.به همین دلیل باید موز رسیده را در یخجال نگهداری کرد.

 

به تازگی پژوهشگران ژاپنی نکته جدیدی را در باره ی موز کشف کرده اند. بر اساس یافته های این دانشمندان هر چه بیشتر می رسد ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی بیشتری تولید می کند.زمانی که موز به حدی رسید که دانه های قهوه ای روی پوست زرد رنگ آن به وجود آمد ماده ای در آن تولید می شود که  TNF نامیده می شود. این اصطلاح به مخفف TUMOR NECROSIS FACTOR . به معنی عامل ازبین برنده تومور است.ماده ای که می تواند سلول های غیر طبیعی را از بین ببرد.این تحقیقات می گویند هرچه لکه های سیاه پر رنگ تر باشند اثرضد سرطانی بیشتری دارند.به عبارت دیگر موز رسیده با لکه های سیاه رنگ بر پوست آن نسبت به موزی با پوست سبز رنگ ؛ تاثیر به مراتب بیشتری بر سلامت سیستم ایمنی بدن دارند.

 

بنابر این بهترین زمان برای خوردن موز زمانی است که کاملا رسیده باشد.اما اگر مبتلا به دیابت نوع 2 هستید یا می خواهید قند خون شما به سرعت بالا نرود توصیه می شود موز را زمانی که هنوز سبز رنگ است بخورید یعنی در مرحله سوم یا چهارمی که در عکس می بینید.
برچسب ها: تدبیر24 موز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: