ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 24
کد خبر: ۵۹۴۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۳

مصرف گاز تهرانی ها، برابر سه فاز پارس جنوبی

مدیرعامل شرکت گاز استان تهران اعلام کرد: مصرف میانگین روزانه گاز در این استان 77 میلیون متر مکعب است که معادل تولید گاز سه فاز پارس جنوبی در روز است.

 تدبیر24 :مدیرعامل شرکت گاز استان تهران اعلام کرد: مصرف میانگین روزانه گاز در این استان 77 میلیون متر مکعب است که معادل تولید گاز سه فاز پارس جنوبی در روز است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، یعقوبعلی حسین نیا عصر دوشنبه در نهمین نشست شورای توسعه و برنامه ریزی استان تهران افزود:
کل مصرف گاز این استان در سال 94، با احتساب مصرف اسفندماه، حدود 23 میلیارد متر مکعب بوده است.
وی گفت: در آذرماه امسال رکورد مصرف 122 میلیون مترمکعب گاز در استان تهران به ثبت رسید که معادل تولید روزانه پنج فاز پارس جنوبی است.
وی تصریح کرد: در شهر تهران نیز امسال رکورد مصرف 80 میلیون متر مکعب گاز به ثبت رسید.
حسین نیا به آمار رسمی منتشر شده از سوی شرکت ملی گاز ایران در خصوص گاز مصرفی دو استان تهران و البرز در سال 93 اشاره کرد و گفت: مصرف گاز این دو استان در سال گذشته حدود 28 میلیارد مترمکعب بود که معادل مصرف سالانه گاز 10 استان غرب و شمال غرب کشور است.
مدیرعامل شرکت گاز استان تهران به ترکیب مصرف گاز در بخش های مختلف استان اشاره و اظهار کرد: 50 درصد فروش گاز استان مربوط به شش میلیون واحد مسکونی در نقاط شهری و روستایی است.
وی افزود: 25 درصد گاز، معادل هفت میلیارد متر مکعب به نیروگاه های استان و 10 درصد گاز معادل 2.5 میلیارد متر مکعب به صنایع تهران و 15 درصد نیز به دیگر بخش ها مربوط است.
وی با اشاره به اینکه به تمام مناطق استان تهران به جز شمشک گازرسانی شده، یادآور شد: گازرسانی به شمشک نیز در حال انجام است.
حسین نیا از مصرف 165 میلیون لیتری سوخت مایع در بخش های مختلف مسکونی، کارخانه ها و... (به جز حمل و نقل) استان تهران در سال 93 خبر داد و گفت: 60 میلیون لیتر از این مقدار مربوط به مصرف 400 ریخته گری استان بوده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان تهران خاطرنشان کرد: پس از بازدیدهای انجام شده از این واحدهای آلاینده، قرارداد اتصال 100 واحد ریخته گری استان به شبکه گازی کشور، به منظور کاهش آلودگی هوا و بهبود محیط زیست تهران، منعقد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: