اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۵۹۴۱۳
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۱

نرخ هتل‌ها گران شد

حداکثر افزایش قانونی نرخ هتل‌ها در سراسر کشور ۱۲ درصد تعیین شد و هرگونه افزایش نرخ خارج از این سقف غیرقانونی است و مردم در صورت برخورد با هرگونه گرانفروشی و یا تخلف در این زمینه می‌توانند مراتب را به سامانه ۰۹۲۹ گزارش دهند.
 تدبیر24 : براساس توافق صورت گرفته با رئیس جامعه هتلداران ایران، حداکثر افزایش نرخ هتل‌ها در سراسر کشور 12 درصد است که میزان این افزایش با پیشنهاد بهره بردار واحد اقامتی، تایید جامعه هتلداران استان و تصویب مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قابل اعمال است.

بنا بر این گزارش، با توجه به اینکه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری متولی قانونی تعیین نرخ اتاق، اغذیه، اشربه و سایر خدمات قابل ارائه در واحدهای گردشگری کشور است، سقف تعیین شده برای تمامی هتل‌ها و واحدهای اقامتی کشور لازم الاجرا بوده و هرگونه افزایش نرخ خارج از این سقف غیرقانونی است.

به گزارش سازمان میراث فرهنگی، مدیران واحدهای گردشگری موظف هستند نرخ‌نامه مصوب را در مکانی مناسب و در معرض دید مشتریان نصب کنند و مردم در صورت برخورد با هرگونه گرانفروشی و یا تخلف در این زمینه می‌توانند مراتب را به سامانه 0929 و یا به اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اعلام کنند.

برچسب ها: تدبیر24 هتل نرخ
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: