ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۹۴۹۸
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۳
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت:

مرگ سالانه 160 هزار ایرانی بر اثر سکته

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سالانه حدود 500 هزار ایرانی دچار سکته قلبی و مغزی می شوند که از این تعداد حدود 160 هزار نفر جان خود را از دست می دهند.
تدبیر24 :دکتر رضا ملک زاده امروز سه شنبه در چهارمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران که در بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار شد، اظهار کرد: پیشرفت های بسیار خوبی در کشور در درمان بیماری های قلب و عروق حاصل شده است و می توانیم بهترین خدمات را به بیماران ارائه کنیم. تمامی روش های درمانی بیماری های قلب و عروق در کشور از استانداردهای جهانی برخوردار است.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با این یاداوری که نزدیک به نیمی از مردم کشور در سن 50 سالگی به بیماری فشار خون و چربی خون مبتلا می شوند، افزود: حدود 30 درصد از عوارض قلبی و عروقی و سکته های قلبی و مغزی در بین افراد جوان و زیر 55 سال در کشور اتفاق می افتد.
ملک زاده با بیان اینکه ما در مقوله پیشگیری هنوز عقب هستیم و اقدامات جدی در این زمینه صورت نگرفته است، ادامه داد: برنامه های عملیاتی کاملی برای پیشگیری از بیماری های قلبی تاکنون در کشور اجرا نشده است.
وی همچنین از تولید یک داروی جدید توسط متخصصان ایرانی برای اولین بار در جهان خبر داد و گفت: این دارو به نام ' پلی پیل' یک داروی ترکیبی و از چند قرص تهیه شده است.
وی خاطرنشان کرد: قرص پلی پیل حدود 10 سال است که در کشور مورد تحقیق قرار گرفته است و برای پیشگیری از سکته قلبی و مغزی تجویز می شود.
وی گفت: این دارو که به تایید سازمان غذا و دارو رسیده و فروردین ماه امسال به بازار می آید، برای بیمارانی است که دارای فشار خون و همچنین چربی خون هستند و روزانه چندین قرص مصرف می کنند که با دارو ی جدید تنها یک قرص ترکیبی مصرف خواهند کرد.
معاون تحقیقات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: قرار است برنامه های منظمی برای پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی در کشور اجرا کنیم و در حقیقت بر اساس این برنامه ها بتوانیم شیوه زندگی مردم را تغییر دهیم.
وی گفت: به مردم توصیه می شود برای پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی سبک زندگی خود را اصلاح کنند و از مصرف چربی، قند و شکر، نمک، سیگار، فست فودها و غذاهای آماده خودداری کنند.
به گفته وی، عوامل خطر برای بیماران قلبی و مغزی شامل چربی خون، فشار خون، چاقی، بی تحرکی و قند خون بالا است.
چهارمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران امروز سه شنبه با حضور متخصصان داخلی و خارجی در بیمارستان قلب شهید رجایی آغاز شد و تا جمعه 14 اسفندماه ادامه دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: