ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۹۵۰
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۲

عوامل شادابی و رشد بدن چیست؟

پیشوایان و بزرگان دینی در رهنمودهای سعادتمندانه خود به ما توصیه کرده‌اند که اگر این کارها را انجام دهید شادابی و رشد جسمتان را به دنبال خواهد داشت.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، رسول خدا(ص) در این باره می‌فرمایند: "سه چیز است که تن، به واسطه آنها شاداب می‏‌شود و رشد می‏‌کند: بوی خوش، جامه نرم و نوشیدن عسل۱".

آن حضرت در جایی دیگر چنین فرمودند: "بوی خوش، شادی می‏‌آورد. عسل، شادی می‏‌آورد. نگریستن به سبزه، شادی می‏‌آورد. و سواری، شادی می‏‌آورد۲".

امام صادق(ع) نیز در روایتی فرمودند: "هر کس کفش زرد بپوشد، تا هنگامی که آن را کهنه کند، در شادمانی است۳".

ایشان همچنین می‌فرمایند: "تعویذ (نشاط و شادی)، در چند چیز است که از جمله آنها قدم زدن، سواری، در آب غوطه خوردن، به سبزه نگریستن، خوردن و آشامیدن، مسواک زدن، سر را با خَطْمی شستن و با مردمان هم‏‌سخن شدن۴".

منابع روایات:

۱- بحارالأنوار: صفحه ۶، بحار الأنوار، جلد ۶۲، صفحه ۲۹۵ دانش نامه احادیث پزشکی: ۱ / ۹۴

۲- صحیفة امام رضا(ع)، صفحه ۲۳۹، حدیث ۱۴۴ دانش نامه احادیث پزشکی: ۱ / ۹۶

۳- الکافی، جلد ۶، صفحه ۴۶۶، حدیث ۵، مکارم الأخلاق، جلد ۱، صفحه ۲۷۰، حدیث ۸۱۹ دانش نامه احادیث پزشکی: ۱ / ۹۶

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: