ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۹۵۱۹
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸
مدیر زندان های گلستان:

خیرین گنبدی دیه 12 زندانی را پرداخت کردند

با تلاش مددکاران ستاد دیه این استان،12 مددجو به دلیل عجز و ناتوانی از پرداخت دیه با کمک خیرین آزاد شدند.
تدبیر24 :به گزارش شبکه مجازی آستان،با تلاش مددکاران ستاد دیه این استان،12 مددجو به دلیل عجز و ناتوانی از پرداخت دیه با کمک خیرین آزاد شدند.
حاج محمد شهرکی خیر سخاوتمند گلستانی با حضور محمود امینی مدیر کل زندان های استان گلستان این مددجویان را برای آزادی یاری کردند.
امینی مدیر کل زندان های استان گلستان ضمن تقدیر و تشکر از خیرینی که برای آزادی زندانیان در بند تلاش می کنند به "آستان" گفت:به جرات می توان گفت حاج محمد شهرکی یکی از بهترین خیرین استان گلستان است که بدون چشمداشت اقدام به این عمل خیرخواهانه کرده است.
وی در ادامه بیان کرد:بسیاری از مردم مرفه که وضعیت مالی مناسبی دارند تمایلی به کمک به زندانیان و خانواده های آنها ندارند از این رو به سختی می توان خیرینی را یافت که برای آزادی زندانیان تلاش می کنند.
مدیر کل زندان های استان گلستان تصریح کرد:این خیر گلستانی با تمام توان و خلوص نیت به این فعالیت خداپسندانه اقدام کرد.
حاج محمد شهرکی خیر گنبدی در خصوص این کار خیرخواهانه گفت:مددجویان وقتی وارد زندان می شوند نباید تصور کنند که فقط خودشان در بند و اسیر زندان هستند بلکه همسر و فرزندان شان نیز در زندانی بودن آنها شریک بوده و انگار در اسارت زندان به سر می برند.زیرا همیشه از سوی دیگران و جامعه مورد انگ و برچسب زدن قرار می گیرند.
وی در ادامه افزود:وقتی سرپرست یک خانواده در زندان به سر می برد احتمال بروز مشکلات و آسیب های اجتماعی نیز بیشتر می شود. از این رو از این زندانیان آزاد شده تقاضا دارم دیگر مرتکب جرم نشوند و بیشتر به فکر خانواده و فرزندان شان باشند. زیرا با با ورود پدر خانواده به زندان احتمال بروز جرائم مختلف بالاتر می رود و فقر هم دامن گیر این خانواده ها می شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: