ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۹۵۳۷
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۲

بیان گلایه مندی استرس را تشدید می کند

زندگی ماشینی و پیچیده امروز باعث نهادینه کردن استرس در زندگی همه افراد شده است و به نوعی همه افراد روزانه با استرس های محیطی رو به رو می شوند که با زندگی شان عجین شده است.

تدبیر24 :به گزارش شبکه مجازی آستان،روان شناسان بر این باورند که هیچ فردی را نمی توان یافت که در طول زندگی و عمر خود استرس را تجربه نکرده باشد.زمانی که افراد دچار چنین حالت هیجانی می شوند نخستین علامتی را با آن رو به رو خواهند شد افزایش ضربان قلب است.
تحقیقات و مطالعات نشان می دهد به محض اینکه ضربان قلب شدت می یابد کف دستان نیز دچار تعریق شده و همین رفتارها اگر به صورت عادت درآید نشانه افزایش استرس به شمار می رود.از سوی دیگر عادت هایی در شیوه خوردن،نوشیدن و خوابیدن و حتی در برخورد با دیگران ممکن است باعث تشدید استرس شود.
همچنین مصرف زیاد کافئین،بیان گلایه مندی ها و ... نیز باعث افزایش استرس می شود. در این گونه مواقع به افراد توصیه می شود ذهن خود را با موضوعاتی که نمی توانند آن را تغییر دهند مشغول کنند.همچنین اولویت بندی کردن کارها و فعالیت ها یکی از مواردی است که به کاهش استرس می انجامد.
مطالعات اخیر پژوهشگران حاکی از آن است داشتن خواب کافی باعث کاهش استرس می شود.همچنین تحلیل کردن رفتار خود و دیگران نیز باعث می شود تا کمتر استرس را تجربه کنید.معمولا افرادی که برنامه ریزی درست و دقیقی از کارهای خود ندارند استرس بیشتری را تجربه خواهند کرد.زیرا این افراد فقط روی بدی ها تمرکز می کنند و کارهای شان را به تعویق می اندازند عجله و شتاب باعث افزایش استرس می شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: