ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۹۶۰
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۱

افشای آخرین پیشنهاد قذافی به انقلابیون

رئیس سابق شورای ملی انتقالی لیبی ضمن تایید خبر تزریق ویروس ایدز به کودکان لیبیایی در دوره قذافی اعلام کرد که معمر قذافی به مخالفان خود پیشنهاد داده بود غرب اجدابیه را به آن‌ها دهد، اما مخالفان این پیشنهاد را نپذیرفتند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، مصطفی عبدالجلیل، در مصاحبه با روزنامه فرامنطقه ای الشرق الاوسط فاش کرد، معمر قذافی، دیکتاتور سابق لیبی به ما و مخالفانش پیشنهاد داده بود که مساحت ۴۰ کیلومتری غرب اجدابیه را جدا کرده و به آن ها دهد، اما ما به وی گفتیم که این اقدام غیر ممکن است.

وی سخنرانی سیف الاسلام قذافی، پسر معمر قذافی پس از انقلاب لیبی را غالفگیر کننده و ناامید کننده توصیف کرده و گفت: من امیدوار بودم که سخنرانی سیف الاسلام دارای توازن باشد. عبدالجلیل ادامه داد: محمد عبدالمطلب الهونی، مشاور ویژه سیف الاسلام این سخنرانی را برایش آماده کرده بود و اگر وی این سخنرانی را در مقابل مردم ایراد می کرد، می توانست جانشین پدرش شود وشرایط را به صورت دوستانه حل و فصل کند و قانون اساسی را براساس انتظارات مردم تدوین کند.

وی عنوان داشت: با وجود این که در دوره قذافی چند پست وزارتی را برعهده داشتم، اما هرگز جزو حامیان قذافی نبودم. عبدالجلیل با بیان این که خانواده اش روابط مستحکمی با نظام پادشاهی سابق در لیبی داشتند، افزود: کودتای قذافی برای من و خانواده ام اقدامی مسرت بخش نبود و برای ما تبدیل به یک کابوس شد و ما از آغاز بر این باور بودیم که روی کار آمدن نظام قذافی به نفع لیبیایی ها نیست.

وی در خصوص خبر اقدام پرستاران بلغاری و یک پزشک فلسطینی در تزریق ویروس ایدز به کودکان لیبیایی گفت: بله این خبر صحت دارد و نظام قذافی آن را درست اعلام کرده بود.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: