تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۵۹۶۱۹
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰

روزانه یک فنجان چای بنوشید تا قلب سالم داشته باشید

طبق یک تحقیق جدید، نوشیدن حداقل یک فنجان چای در روز برای سلامت قلب شما مفید است.
تدبیر24: طبق مطالعه محققان بیمارستان جانز هاپکینز مریلند، افرادی که هر روز یک فنجان چای می نوشند در مقایسه با کسانی که چای نمی نوشند، ۳۵ درصد کمتر در معرض خطر حمله قلبی یا سایر مشکلات قلبی-عروقی قرار دارند.

همچنین در این مطالعه مشخص شد افرادی که عادت به نوشیدن چای دارند کمتر در معرض تشکیل کلسیم در عروق اکلیلی قلب شان هستند. رسوبات کلسیم با بروز مشکلات جدی نظیر بیماری قلبی و سکته مرتبط است.

دکتر الیوت میلر، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما در این مطالعه دریافتیم روند ایجاد کلسیم در عروق کرونر و بروز بیماری های قلبی-عروقی در افراد چایخور بسیار پایین است.»

در این مطالعه، میلر و تیم تحقیقش داده های بیش از ۶۰۰۰ مرد و زن ثبت نام کرده در مطالعه را که از سال ۲۰۰۰ آغاز شده بود مورد بررسی قرار دادند. در ابتدای مطالعه همه افراد فاقد هر گونه بیماری قلبی بودند.

محققان گزارش پزشکی این افراد را در مورد حمله قلبی، سکته، درد سینه یا مرگ ناشی از انواع بیماری های قلبی در طول ۱۱ سال پیگیری کردند. پژوهشگران همچنین رسوبات کلسیمی عروق خونی این افراد را در طول ۵ سال بررسی کرده و اولین سی تی اسکن را با آخرین سی تی اسکن گرفته شده مقایسه کردند.

محققان این مطالعه دریافتند افرادی که روزی یک فنجان چای می نوشیدند یک سوم کمتر در معرض ریسک بیماری قلبی در طول این مطالعه قرار داشتند. همچنین در افراد چایخور، یعنی افرادی که روزی یک تا سه فنجان چای در روز می نوشیدند، روند تشکیل کلسیم در عروق بسیار آهسته بود.

در این تحقیق، محققان تفکیکی بین چای سیاه یا سبز قائل نشدند و نتیجه مربوط به هر نوع چای است.

محققان علت این خاصیت چای را ناشی از وجود مواد شیمیایی گیاهی موسوم به فلاوونوئیدها می دانند که در چای یافت می شود و تاثیر حفاظتی بر قلب دارد.
منبع: مهر
برچسب ها: تدبیر24 چای قلب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: