تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۵۹۷۰۰
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۰

4ماده غذایی که پیری زودرس می‌آورد

دانشمندان اکنون به روشنی نشان می دهند که وضعیت جسمی و سلامتی ما مستقیما با مواد غذایی ای که مصرف می کنیم ارتباط دارد.

  تدبیر24:به گزارش سایت روسی میدیک فروم، دانشمندان مي‌گویند بعضی مواد خوراکی به ما حس جوانی و شادابی مي‌دهد در حالیکه دیگر مواد خوراکی مي‌توانند باعث پیری زودرس شوند. بر همین اساس دانشمندان ما را از خوردن 4 ماده غذایی منع مي‌کنند. نخوردن این مواد غذایی باعث مي‌شود تا احساس سرزندگی بکنیم، و جلوی علائم پیری زودرس مانند چروک دور چشم و صورت را بگیریم.

تاثیرگذاری بر فرایند پیری از طریق 3 فرایند اساسی: تعامل آنزیمی، التهاب و اکسیداسیون صورت مي‌گیرد. تعامل آنزیمی از راه وجود میزان زیاد گلوکز شکر در بدن، که با پروتئین ها وارد تعامل شده و باعث اختلال در عملکرد آنها مي‌شود. این تعامل بدون شک مي‌تواند باعث پیری در بدن شود، و همانگونه که در افراد دیابتی دیده مي‌شود، آنها از همسالان خود پیرتر دیده مي‌شوند.

4 ماده غذایی
شکر
همه ما مي‌دانیم که شکر برای بدن مضر است، و به غیر از دیابت و چاقی، مصرف زیاد شکر مي‌تواند به پیری زودرس منجر شود.
گندم
دانه گندم حاوی یک هیدروکربور خاص به نام "آمیلوپکتین" است که میزان گلوکز خون را بیش از هر شکر دیگری افزایش مي‌دهد. هر غذایی که با آرد گندم درست شده باشد، بیش از هر هیدروکربور دیگر، باعث افزایش گلوگز خون مي‌شود. خوردن این ماده غذایی فرایند "گلی کاسیون" بدن را تسریع مي‌کند که همان پیرشدن زودهنگام است.
ذرت
ذرت و تمامی مشتقات آن (روغن، کرن فلکس و دیگر پرک ها) میزان "فروکتوز" خون را بالا مي‌برد، که به گفته دانشمندان این ماده قندی هم فرایند پیری را در بدن تسریع مي‌کند. ذرت حاوی میزان بالایی از "اومگا-6" است که آنهم فرایند اکسیداسیون را در بدن تسریع و باعث التهاب و پیری زودرس مي‌شود.
روغن های نباتی
دانشمندان مي‌گویند که روغن های نباتی خوب هستند. اما باید بدانید که این روغنها در اثر حرارت خاصیت خود را از دست مي‌دهند و تبدیل به ماده ای خطرناک مي‌شوند، که مي‌تواند باعث التهاب و اکسیداسیون شده رادیکالهای آزاد بسازند که پوسته سلولهای بدن را تخریب مي‌کنند، و به پیری زودرس، بیماریهای قلبی، و عروقی و دیگر بیماریها منجر مي‌شوند. متخصصان مي‌گونید که مصرف زیاد و طولانی مدت این مواد غذایی مي‌تواند برای سلامتی شما خطرناک باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: