ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۹۷۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۱

احتمال لغو امتیازات کسرشده

هوشنگ نصیر‌زاده اظهار داشت: در آئین‌نامه انضباطی کنونی فدراسیون فوتبال در ماده ۲۲ به کسر امتیاز اشاره شده و به همین دلیل هم کمیته انضباطی و کمیته استیناف از تیم‌هایی که تماشاگرانشان مرتکب تخلف می‌شوند طبق این ماده قانونی امتیاز کسر می‌کنند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از فارس، وی ادامه داد: ولی این ماده قانونی به اشتباه و بدون دقت لازم توسط تدوین کنندگان سابق در آئین نامه آورده شده است. این ماده برخلاف ماده ۵۸ آئین‌نامه انضباطی فیفاست. آئین نامه انضباطی فیفا در ماده ۵۸ می‌گوید در صورت تخلفات تماشاگران یک تیم آن تیم با انجام بازی بدون تماشاگر در زمین خودی یا انجام بازی در زمین بیطرف مجازات شود؛ اما در همین ماده اشاره شده شعار‌های نژاد‌پرستانه احتمالی کادر فنی و بازیکنان باعث کسر امتیاز از تیم‌ها می‌شود. بنابراین تدوین‌کنندگان قبلی آئین‌نامه انضباطی فدراسیون فوتبال به اشتباه در ماده ۲۲ بند ۵ تخلفات تماشاگران و بازیکنان و مربیان را یکی کرده و ماده قانونی ساخته‌اند.

نصیر‌زاده تصریح کرد: طبق این ماده قانونی آئین‌نامه کنونی انضباطی در صورت تخلف تماشاگران از تیم‌ها امتیاز کسر می‌شود اما در ۶ آبان که مجمع فدراسیون فوتبال تشکیل خواهد شد آئین‌نامه جدید قرار است به تصویب برسد. این آئین‌نامه ۹۵ درصد با آئین‌نامه انضباطی فیفا مطابقت دارد و تخلف کادر فنی و تماشاگران به صورت اصولی تفکیک شده است.

رئیس کمیته تدوین مقررات فدراسیون فوتبال با اشاره به تصویب آئین‌نامه جدید گفت: با توجه به اینکه نمی‌توان نیمی از لیگ را با آئین‌نامه قدیمی و نیمی دیگر از آن را با آئین‌نامه جدید سپری کرد امکان اینکه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال کسر امتیاز از تیم‌های استقلال، پرسپولیس، ملوان، داماش و تراکتور سازی را به حالت تعلیق درآورد زیاد است. زیرا در آئین‌نامه جدید چنین تنبیهی منظور نشده است.

وی افزود: از نکات بسیار جالب توجه اینکه ماده ۵۸ فیفا جزو مواردی است که ۲۰۹ کشور عضو فیفا باید به صورت اجباری آن را در آئین‌نامه خود قرار دهند. به همین دلیل کسر امتیاز فعلی اگرچه با آئین‌نامه انضباطی فدراسیون فوتبال برابری دارد ولی با آئین نامه انضباطی فیفا در تعارض است و در صورت تصویب آئین‌نامه جدید در دوشنبه آینده باید در مورد تصمیمات کسر امتیاز از تیم‌ها بازنگری شود تا هارمونی امتیازات جدول نیز حفظ شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: