ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۹۷۲۶
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۰

برای تولد آیت الله طالقانی

«به فاصله‌ اندک، چهاردهم اسفند سالگرد خاموشی زنده‌یاد دکتر محمد مصدق و پانزدهم اسفند زادروز آیت‌الله سیدمحمود طالقانی است.»
 تدبیر24:غلامرضا امامی، نویسنده و مترجم در صفحه آخر روزنامه ایران نوشت: «طالقانی که تا پایان عمر به پیوندش با مصدق پایدار ماند و در نخستین مراسم سالگرد عمومی برای مصدق، به سال 1358 بر مزارش سخن گفت. این بخت را داشتم که در نوجوانی به زیارتش بشتابم. از اندیشه‌های بلند خورشیدوَشِ او بهره‌ای برگیرم و از دریای داد و دانش وی، جرعه‌ای بنوشم.

طالقانی رنگین‌کمانی بود از رنگ‌ها. اما همیشه در دل و دیده من رنگ آسمانی آگاهی و آزادگی او و رنگ مهربانی‌اش نقشی گسترده دارد. به یاد می‌آورم که در پیروزی انقلاب، «استوار ساقی»، زندان‌بان قزل قلعه به زندان افتاد و طالقانی به جدّ و جهد کوشید و از زندان رهایی‌اش بخشید و خواست حقوقش پرداخت شود. دریادلی که به مردم می‌اندیشید. شعله آگاهی را در مردم برافروخت. خانه طالقانی در پیچ شمیران، خیابان انقلاب بود. دست راست میدان امام حسین و در سوی چپ ادامه خیابان انقلاب به میدان انقلاب و آنگاه به میدان آزادی می‌رسید. او وِرد زبانش همیشه این بود: آزادی... ای خجسته آزادی...»



بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: