آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۹۸۸۱
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۳

نخست وزیر ژاپن برای اولین بار پس از انقلاب به تهران می آید

به دنبال رفع تخریمهای آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران، شینزو آبه به دنبال ابتکاراتی برای تقویت مناسبات سیاسی و اقتصادی میات توکیو و تهران است.



 تدبیر24: دولت توکیو به تهران اطلاع داده است شینزو آبه مایل است در سال 2016 به تهران سفر کند.

به گزارش فارس، دولت ژاپن تهران را مطلع کرده است شینزو آبه نخست وزیر این کشور مایل است در سال 2016 به تهران سفر کند.

براساس این گزارش، در صورت انجام این سفر، برای اولین بار طی 38 سال گذشته است که یک نخست وزیر ژاپن به ایران سفر خواهد کرد.

این گزارش افزود: به دنبال رفع تخریمهای آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران، شینزو آبه به دنبال ابتکاراتی برای تقویت مناسبات سیاسی و اقتصادی میات توکیو و تهران است.

آخرین باری که یک نخست وزیر ژاپن به تهران سفر کرد سفر تاکئدو فوکودا در سپتامبر 1978 بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: