تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
کد خبر: ۵۹۸۸۶
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۲

خرم:مخالفان توافق هسته ای، موافق سود شخصی شان بودند

مردم از ۲ سال پیش راه خودشان را انتخاب کرده بودند و دریافتند کسانی که در دوره دولت نهم و دهم موجب ارجاع پرونده های ایران به شورای امنیت و ایجاد تحریم ها شدند، به دنبال سود اقتصادی و منافع سیاسیشان بودند.

 تدبیر24:   زمانی که مردم آقای روحانی را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کردند، به دنبال آن بودند که این شرایط تنگ و محدودیت ها از بین برود و ما مانند هرکشور دیگری بتوانیم در عرصه بین المللی فعالیت کنیم و از اقتصاد و صنعت برخوردار باشیم.

مردم ایران خواستند بگویند که ما هم مانند بسیاری از کشورهای رو به پیشرفت، خواهان همکاری و همزیستی با جهان هستیم. همکاری و همزیستی نه به معنای تسلیم و پذیرش بی چون و چرای دیگران، بلکه به معنای این که ما  انرژی و توانمان را بیهوده هدر ندهیم، مشت در هوا نکوبیم ،شعار بیهوده ندهیم و در مسیر عقلانیت قدم برداریم.

علی خرم در خصوص انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان افزود: انتخابات ۷ اسفند دارای جلوه های ویژای بود که موجب دستاوردهای ویژه ای برای مردم، دولت و حکومت شد.

وی با اشاره به این که از نظر مردم در ۲ سال و نیمی که دولت تدبیر و امید بر سر کار آمده است، ۲ تفکر در جامعه مطرح بوده است، تصریح کرد:  یک تفکر در جهت  توافق هسته ای، تأمل سازنده با همه جهان، رفع تحریم ها و همکاری های اقتصادی با جهان و تفکر دیگر در جهت نفی و مخالفت با همه این ها با عناوین و بهانه های مختلف بود، گروه دوم  آشکارا نسبت به توافق هسته ای مواضعی مخالف می گرفتند و به دنبال به سرانجام نرسیدن این توافق بودند.

خرم ادامه داد: هنگامی که تحریم ها نیز برداشته شد، این گروه باز با بهانه های دیگر به مخالفت و تبلیغات منفی علیه آن پرداختند. به طوری که انگار نمی خواستند آن را باور کنند.

این مدرس دانشگاه خاطرنشان کرد: اما مردم از ۲ سال پیش راه خودشان  را انتخاب کرده بودند و دریافتند کسانی  که در دوره دولت نهم و دهم موجب ارجاع پرونده های ایران به شورای امنیت و ایجاد تحریم ها شدند، به دنبال سود اقتصادی و منافع سیاسیشان بودند. زمانی که مردم آقای روحانی را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کردند، به دنبال آن بودند که این شرایط تنگ و محدودیت ها از بین برود و ما مانند هرکشور دیگری بتوانیم در عرصه بین المللی فعالیت کنیم و از اقتصاد و صنعت برخوردار باشیم.

خرم با بیان این که این انتخابات به نوعی بازگو کننده تفکرات توسعه طلبانه مردم ایران بود اظهار کرد: مردم ایران می خواهند بگویند که ما هم مانند بسیاری از کشورها که مراحل رشد و توسعه را خیلی دیر تراز ما شروع کردند اما امروز جلو تر از ما هستند، خواهان همکاری و همزیستی با جهان هستیم. همکاری و همزیستی نه به معنای تسلیم شدن و پذیرش بی چون و چرای دیگران، بلکه به معنای این که ما  انرژی و توانمان را بیهوده هدر ندهیم، مشت در هوا نکوبیم ، شعار بیهوده ندهیم و در مسیر عقلانیت قدم برداریم.

نماینده اسبق ایران در مقر اروپایی سازمان ملل همچنین این انتخابات را آزمایشی بزرگ برای دولت خواند و تصریح کرد: خود دولت نیز فکر نمی کرد لیست ۳۰نفره طرفداران دولت و لیست ۱۶ نفره خبرگان با توجه به این که مردم در انتخابات مجلس و خبرگان پیشین شرکت کمتری داشتند به صورت کامل رأی بیاورد و تا این اندازه توفیق داشته باشد. از این منظر این انتخابات دستاورد خوبی برای دولت بود.

  وی همچنین در خصوص دستاورد این انتخابات برای حکومت گفت: دستاورد حکومت نیز این بود که حکومت توانست در این انتخابات حرف مردم را مد نظر قرار دهد و مشاهده کند کسانی که قبلاً سر لیست اصولگرایان بودند و تصور می شد جایگاه خوبی بین مردم دارند حتی در بین ۳۰ نفر نیز قرار نگرفتند. با نگاهی مثبت به این نتایج می توان دریافت که این انتخابات درس بزرگی هم برای حکومت و هم رای مردم  داشت. درسی که  می تواند آینده را براساس ثبات و استحکام بسازد.

خرم همچنین تأکید کرد: در همین راستا نقش دولت در مقطع فعلی بسیار سخت تر شده است. دولت مردان  فهمیده اند مردم با این مشارکت انتظاراتی از آنها دارند و حالا که مردم کار خودشان را کرده اند، نوبت دولت و حکومت است که وظیفه خود را انجام دهند. به همین خاطر در حال حاضر چیزی که باید به آن پرداخت همدلی و تلاش برای توسعه همه جانبه کشور است.

این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه در خصوص ترکیب مجلس آینده گفت: ترکیب مجلس تا این جا قطعی نیست. علی رغم این که تعدادی از کرسی ها به اصلاح طلبان و تعدادی دیگر به اصولگرایان رسیده است، اما هنوز تکلیف مستقلین و کسانی که به دور دوم راه یافته اند مشخص نشده است. بنابراین فعلاً به صورت قطعی نمی توان در مورد ترکیب مجلس آینده سخن گفت.

وی اضافه کرد: ولی فکر می کنم تا این لحظه حداقل پیام انتخابات به همه رسیده باشد. بنابراین اگر کسانی اهل حسن نیت باشند در جهت همکاری با دولت برمی آیند و تلاش می کنند به دولت در جهت رفع خواسته ها و مشکلات مردم کمک کنند. کسانی هم که حسن نیت ندارند نیز خودشان می دانند با خودشان.
منبع: جماران
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: