ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۹۹۲۶
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۸

میرتاج الدینی بهترین گزینه ریاست مجلس!

صولت مرتضوی معاون اسبق وزیر کشور در دوره احمدی نژاد در گفت وگویی، میرتاج الدینی معاون پارامانی دولت دهم را کاندیدای ریاست مجلس کرد!

تدبیر24:صولت مرتضوی معاون اسبق وزیر کشور در دوره احمدی نژاد در گفت وگویی، میرتاج الدینی معاون پارامانی دولت دهم را کاندیدای ریاست مجلس کرد!

 وی در مصاحبه با تسنیم،به تحلیلی از وضعیت ریاست مجلس دهم و گزینه‌های ریاست مجلس پرداخت و در همین رابطه ضمن ابراز امیدواری برای راه یافتن حجت‌الاسلام میرتاج الدینی عضو ائتلاف اصولگرایان به مجلس شورای اسلامی، تأکید کرد: اگر حجت الاسلام میرتاج الدینی در دور دوم انتخابات به مجلس راه پیدا کنند، به‌نظر می‌رسد شانس جدی برای ریاست مجلس دهم دارد، از سوئی، گزینه دیگر پیش‌ِروی اصولگرایان برای ریاست مجلس شورای اسلامی، حاجی بابایی است که سابقه مدیریتی، سابقه وزارت و سابقه هیئت رئیسه مجلس را در کارنامه خود دارد.
منبع:24 آنلاین
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: