تدبیر24: هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در خاطرهای از امام راحل(س) سخنانی را در رابطه با شعار «مرگ بر آمریکا» بیان کرد که باعث موضعگیریهای تندي علیه وی شد.
درست یا غلط این ماجرا بحثی نیست که بخواهیم به آن بپردازیم، مسئله اینجاست که تنها اندکی بعد از این ادعا و اتفاقاتی که حول محور خاطره هاشمی به وقوع پیوست، سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهد با بیان سخنانی از جانب رهبر معظم انقلاب سعی کرده است تا سمت و سوی سیاسی خود را به ایشان ارتباط دهند و طوری از ایشان نقل قول کند که انگار رهبری فقط، کسانی که به سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت پایداری رای دادهاند را از این انقلاب میداند و فقط این ۴ میلیون اندکی که به نامزد آنها رای داده است برای دفاع از نظام به جبههها میروند و تافته جدا بافتهاند.
راي دهندگان به جليلي جوهره انقلاب!
این روحانی طرفدار پایداری مدعی شده است، مقام معظم رهبری به جلیلی پس از چهار میلیون رایی که کسب کرد، گفتند: «این چهار میلیون نشانگر وجود یک جوهره در این جامعه است». وی ادامه میدهد: اکثر افرادی که به جلیلی رای دادند دانشجویان، طلبهها و اکثرا جوان و پرانرژی بودند. این چهار میلیون جوهره انقلاب هستند و ما باید آنها را منسجم تا دوره بعدی انتخابات ریاست جمهوری حفظ کنیم این چهار میلیون همان افرادی هستند که اگر الان جنگ میان ایران و آمریکا شکل بگیرد در میدان جنگ خط مقدم و عقبه آن خدمت خواهند کرد.
چرا از راي رهبري سخن مي گوييد؟
در همین راستا نیز قدرتا... علیخانی نسبت به سخنان اخیر امام جمعه مشهد و انتساب جملهای عجیب به رهبر انقلاب واکنش نشان داد. علیخانی با اشاره به ایام انتخابات ریاست جمهوری گفت: سخنان نسنجیده آقای علمالهدی در شرایطی است که رهبر انقلاب هم پیش از انتخابات و هم در روز رای گیری بارها و بارها تاکید کردند بنده تنها یك رای دارم و آن را حتی نزدیکانم نمیدانند. رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند رای مردم امانت در نزد مجریان انتخابات است. حتی رهبر معظم انقلاب از کسانی که نظام را هم قبول ندارند خواستند که به خاطر کشور به پای صندوقهای رای بیایند.
عليخاني در ادامه گفت، آقای علمالهدی با چه توجیهی حساب آن چهار میلیون رای دهنده به جلیلی را از آحاد مردم جدا میکنند. این در حالی است که رای تک تک مردم مقدس بوده و پشتوانه کشور، نظام و رهبری معظم انقلاب است. به خصوص اینکه با نتیجهای که در انتخابات اخیر ریاست جمهوری رقم خورد دنیا روی ایران قضاوت دیگری پیدا کرد.
این اولین باری نیست که افرادی سعی دارند انقلاب، نظام و رهبری را به مصادره خود دربیاورند و از اینگونه اظهارات تاملبرانگیز پراکنده کنند. در همین حال جبهه پایداری مدعی شده بود فردی اخباری را از حاشیه سخنرانی رهبری در ۱۹ دی سال ۹۰ انتشار داده که در آن آمده بود، رهبر انقلاب در دیداری با مصباح یزدی اصولگرایان را به وحدت دعوت کرده بودند و مصباح یزدی نیز توجهی به این درخواست نکرده بودند. طولی نکشید که روح ا... حسینیان از اعضای شورای مرکزی پایداری اذعان کرد که دفتر رهبر انقلاب خبر توصیه رهبر انقلاب به مصباح برای وحدت اصولگرایان را تکذیب کرده است. باید از این عزیزان پرسید نقل قول از امام راحل (س) و رهبر انقلاب که در قید حیات هستند برای زمانی که به نفع این دوستان نباشد خلاف و مردود است ولی خودشان گفتمان خود را رد میکنند و اقدام به نقل قول از جانب این بزرگواران میکنند؟ باید پرسید در سخنان هاشمی و حرفهایی که به ضرر پایداریها تمام شده، نقل قول بدون سند از بزرگانی همچون امام (س) و رهبری جای سوال دارد، ولی آنجا که منافع آنها در میان است میتوانند افرادی را که به نامزد مورد حمایت آنها رای دادند جوهره انقلاب معرفی کرده و بقیه را خير؟
شوراندن مردم عليه دولت منتخب
نکته قابل تامل این است که علم الهدی که در میان برخی از بسیجیها سخن گفته است سعی میکند تا بر خلاف گفتمان رهبری علیه دولت جمهوری اسلامی ایران مردم را بشوراند و ادعا میکند: «جریانی که روی کار آمده جریان ما نیست، درست است که اصلاح طلبان اکنون امور را تا حدودی در دست گرفتهاند؛ اما وظیفه ما غصه خوردن و به گردن گرفتن نیست با وجود گذشت سه ماه از استقرار دولت جدید اما تورم هنوز سرجایش است و تکان نخورده و مرغ نیز به کیلویی ۷۰۰۰ تومان رسیده اگر دولت اصولگرا الان بر سر کار بود آنها چگونه رفتار میکردند؟ ما نیز باید از دولت دلیل این ناتوانی را مطالبه کنیم.»
حمايت رهبري از ديپلماسي شكست خورده؟!
وی در قسمتی دیگر میگوید: باید حواسمان جمع باشد که کم کاری و ناتوانی دیپلماسی امروز دولت یازدهم به گردن ما نیفتد. آنچه که اکنون در سیاست خارجی ما شکل گرفته شکست خورده است؛ این ادعای علم الهدی که رهبر انقلاب به وی اعتماد کرده است و او را نماینده خود در یکی از شهرهای مهم کشور قرار داده در حالی بیان میشود که رهبر فرزانه انقلاب در سخنان اخیر خود فرمودند که از دیپلماسی این دولت حمایت میکنم. حال این سوال پیش میآید آیا رهبری با این تدبیر از یک فرآیند شکست خورده حمایت میکند؟ آیا شما سعی دارید ایشان را به حمایت از طرحهای شکست خورده متهم کنید؟
سخنان علم الهدي، ظلم به رهبري
قدرت اله عليخاني، مشاور پارلمانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به اين سخنان علم الهدي نيز گفت: سخنانی که آقای علم الهدی مطرح کردند نه تنها ظلم به رهبری است بلکه ستم به نظام و کشور و انقلاب و مردم است. به لطف خداوند رهبر معظم انقلاب بیدار، هوشمند و همواره با تمام وجود در صحنه حضور دارند و هرگاه احساس وظیفه کنند سخنان خود را شفاف و روشن با مردم در میان میگذارند پس لازم نیست آقای علمالهدی و یا امثال او سخنی را به ایشان منتسب کنند. این گونه اعمال آقایان خدمت که نیست هیچ، بلکه ظلم به نظام و رهبری و مردم است. علیخانی تاکید کرد: البته هر آنچه که رهبر انقلاب بفرمایند برای ما فصل الخطاب است.
دولت يازدهم دولت مردم است
علیخانی با اشاره به سخن علمالهدی مبنی بر اینکه دولت فعلی از جریان ما نیست گفت: این دولت، دولتی مردمی و تحت حمایت رهبر معظم انقلاب است که حمایت آحاد مردم را هم پشت سر خود دارد. بارها و بارها پس از انتخابات رهبر معظم انقلاب به رای عامه مردم در انتخابات اخیر مباهات کرده و آنرا پشتوانه اصلی نظام و کشور دانستند. علیخانی در پاسخ به این سخن علمالهدی که گفته بود دولتی که سر کار آمده دولت ما نیست گفت: آقای علمالهدی قطعا این دولت، دولت شما نیست، دولت مطلوب شما دولت احمدینژاد بود اما دولت یازدهم دولت ملت است. مشاور پارلمانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام سخنان علم الهدی مبنی بر اینکه دولت یازدهم در مهار تورم ناتوان بوده است را عجیب خوانده و گفت: شما چگونه دولت احمدینژاد را ۸ سال تحمل کردید اما دولت برآمده از رای مردم را چند ماه نیز نتوانستید تحمل کنید؟ آقایان با توجه به حمایت بیچون و چرا از دولت گذشته، از کم کاری در دولت جدید سخن میگویند؟ حجم خسارتهای ناشی از دولت گذشته كه نمونههاي اخير آن درباره ماجراي قشم مطرح شد، به حدی است که نه تنها در چند سال قابل حل نیست بلکه باید سالها بگذرد تا بخشی از خسارت ناشی از نوع مدیریت آقایان جبران شود. اي كاش دولت جديد ميتوانست حجم خسارتهاي سالهاي اخير را به مردم بازگو كند. عليخاني با اشاره به سخنان علمالهدي مبني بر جبهه رفتن راي دهندگان به جليلي در صورت جنگ گفت: مردم ايران نه خواهان جنگ، كه صلح طلبند.
حال زمان دشمني نيست
در همین زمینه با سید رضا اکرمی، رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری تماس گرفتیم. وی با انتقاد بر اینکه در حال حاضر زمان دشمنی نیست و با وجود اینکه در هفته اخیر گروههای سیاسی انتقادهایی به رئیسمجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به انتشار خاطراتی از بنيانگذار انقلاب اسلامی وارد میدانند، اعتقاد دارد این مسائل و نقل مطالب بنیانگذار انقلاب یا رهبری از سوی هاشمی یا علم الهدی، دغدغه اصلی جامعه نیست. سید رضا اکرمی ادامه میدهد: در جامعه ما همه باید نسبت به ایجاد نظم و انضباط در جامعه احساس مسئوليت كنند. طرح این مسائل و پیگیری آن در رسانهها ما را به این هدف نمیرساند. وی تاکید میکند در حال حاضر دغدغه اصلی مردم، مشکلات اقتصادی، گرانی، بیکاری و اعتیاد است. اکرمی با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی تهران اعلام کرده است، بیشترین مشکل اقتصادی کشور، در داخل است و ربطی به تحریمها ندارد، تصریح میکند: به قول یکی از دوستان، ما از داخل تحریم هستیم و مشکلات اقتصادی کشور ربطی به تحریمهای اروپا و غرب ندارد. با این حساب به جای طرح چنین مسائلی لازم است همه به دولت برای حل مشكلات اقتصادی کمک کنیم.
روزنامه قانون-سامان صابريان