ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۰۰۰۳
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۶

توافق احتمالی عارف و لاریجانی

انتخابات و حواشی آن به پایان رسید اما این روزها رقابت نانوشته و غیر رسمی برای ریاست مجلس دهم آغاز شده است. نام «محمدرضا عارف» و «علی لاریجانی» دو نام از دو طیف مختلف برای این مهم زمزمه می‌شود.
تدبیر24:به گزارش «تابناک»، علی لاریجانی دو دوره یعنی در مجلس هشتم و نهم ریاست مجلس با اکثریت اصولگرا را برعهده داشت. عارف نیز در انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ نامش بر زبان‌ها افتاد و در انتخابات دهم مجلس نفر اول تهران شد.
زمزمه‌ها حاکی از علاقه مجلسی‌های دهم برای ریاست لاریجانی‌ست. او مشق ریاست قوه را در طی هشت سال گذشته به‌خصوص در دوره پرتنش دولت گذشته تجربه کرده است. لاریجانی میانه‌رو مورد پسند دولتی‌ها و البته حامیان رهروانی او در مجلس است.
ابراهیم نکو، عضو فراکسیون رهروان، در گفت‌وگو با تابناک، درخصوص ریاست مجلس دهم خبر داد که «به احتمال زیاد توافقی بین آقایان عارف و لاریجانی در خصوص ریاست مجلس صورت بگیرد.»
نماینده رباط کریم در مجلس اظهار کرد: هر دو شخصیت شایستگی کافی و لازم را برای ریاست مجلس دارا هستند، یعنی از این وزنه برخوردارند و می‌توانند گزینه مناسبی برای این مهم باشند، چراکه هم از توانمندی و هم از پشتوانه کافی در مجلس برخوردارند.
نکو ادامه داد: هر دو شخصیت دارای این ظرفیت هستند که از حق خود برای نظام و انقلاب بگذرند و مبارزه جدی برای کرسی ریاست در این دوره به شکل سابق مطرح نیست، اینکه به هر قیمتی دیگری را شکست دهند، متصور نیست؛ در حالت بدبینانه به صورت آرام برای کرسی ریاست رقابت می‌کنند و خوشبینانه هم این است که یکی از این دو شخصیت که تقویت‌کننده برنامه دولت باشد با یک توافق آرام انتخاب شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: