امروز روز تصمیم گیری و وقت عمل است

امروز روز تصمیم گیری و وقت عمل است

رضا رئیسی - ظریف کت درآورده دو دستانش را به احترام رای ندهندگان بر سینه می گذارد و می گوید: کسانی که رای ندادند بسیار محترم هستند و عزیز، انتخابشان این بوده اما جمعه روز دیگری است
با انتخاب خود چه بر سر آينده ایران خواهيم آورد؟

با انتخاب خود چه بر سر آينده ایران خواهيم آورد؟

مرتضی عزتی - ديدگاهي در ايران امروز به صورت واقعي يا در سايه در بخش‌هايي از جامعه قدرت را در دست گرفته است كه مسوول به قهقرا بردن ايران است
دوشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 01
کد خبر: ۶۰۰۴۴
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۲
شمارش آرا ادامه دارد

سه شنبه بزرگ احزاب جمهوری خواه و دمکرات آمریکا

انتخابات درون حزب جمهوری خواهان در چهار ایالت و دمکرات ها در دو ایالت آمریکا در روز گذشته برگزار شد
تدبیر24: درانتخابات سه شنبه (روز گذشته) ، هشتم مارس برابر با 18 اسفند، انتخابات درون حزبی جمهوری خواهان در 4 ایالت میشیگان، می سی سی پی ، آیداهو و هاوایی برگزار شد.
طبق این گزارش تاکنون ترامپ در می سی سی پی و میشیگان حایز اکثیریت آرا و تد کروز در آیداهو نتایج را به خود اختصاص دادند. البته نتایج ایالت هاوایی هنوز مشخص نشده است.
انتخابات درون حزبی دمکرات ها نیز در دو ایالت میشیگان و می سی سی پی برگزار شد که هیلاری کلینتون در ایالت می.سی.سی.پی و برنی ساندروز در ایالت میشیگان پیروز شد. البته شکست کلینتون در ایالت میشیگان به دلیل وجود نمایندگان بیشتر این حزب دراین ایالت برای دمکرات ها سنگین بوده است.
انتخابات درون حزبی برای ریاست جمهوری 2016 آمریکا روز گذشته (سه شنبه) برابر با هشتم مارس (18اسفند) برای دمکرات ها در دو ایالت می.سی.سی.پی و میشیگان آمریکا برگزار شد. بنابراین گزارش هیلاری کلینتون در ایالت می.سی.سی.پی 82.9 درصد آرا را بدست آورد و برنی ساندرز نیز در ایالت میشیگان 50 درصد آرا را به خود اختصاص داد.
در حزب جمهوریخواه انتخابات درون حزبی هشتم مارس، درچهار ایالت آداهو، میشیگان، می.سی.سی.پی و هاوایی برگزار شد که بخشی از نتایج آن منتشر شده است.
طبق گزارش سی ان ان 'ترامپ در دوایالت می.سی.سی.پی و میشگان' و تد کروز نیز با کسب 70 درصد آرا در آیداهو پیروز شدند. البته شمارش آرا هنوز ادامه دارد و ترامپ در رتبه بعدی قرار دارد.
براساس متمم 22 قانون اساسی آمریکا، دوره ریاست جمهوری این کشور 4 ساله است. البته رییس جمهور می تواند با رای مردم حداکثر در دو دوره 4 ساله زمام امور را در دست داشته باشد.
انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا، پنجاه و هشتمین دوره انتخابات چهارساله ریاست جمهوری این کشور برای انتخاب چهل و پنجمین رییس جمهوری و چهل و هشتمین معاون اول رییس جمهور است. انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بر پایه نظام دو حزبی این کشور برگزار می شود و مراحل مقدماتی آن تقریبا یکسال پیش از هر انتخابات آغاز می شود.
طبق قوانین انتخابات آمریکا ، مراحل مقدماتی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مجموعه ای از انتخابات مقدماتی و انجمن های حزبی در درون دو حزب دمکرات و جمهوری خواه از اول فوریه تا 14 ژوئیه 2016 ، در میان 50 ایالت و ناحیه کلمبیا و قلمرو ایالات متحده برگزار می شود. درواقع در انتخابات پیچیده درون حزبی و مقدماتی این کشور دو کاندیدای اصلی احزاب آمریکا برای رای گیری عمومی مشخص می شوند و سرانجام مردم آمریکا در روز هشتم نوامبر 2016 به پای صندوق های رای برای انتخاب یکی از این دو نامزد رقیب و اصلی از حزب دمکرات یا جمهوری خواه می روند.
انتخابات درون حزبی جهوریخواهان و دمکرات ها برای انتخاب چهل و پنجمین رییس جمهوری آمریکا در سال جاری میلادی از اول فوریه در ایالت آیووا آمریکا شروع شد.
تاکنون دونالد ترامپ از حزب جمهوریخواه با پیروزی در 14 ایالت از سایر نامزدهای هم حزبی خود در میان جمهوریخواهان پشتاز است.
هیلاری کلینتون نیز با پیروزی در 13 ایالت در برابر برنی سندرز که تاکنون تنها در 9 ایالت رقبای دمکرات خود را پشت سر گذاشته، برتری دارد.
کاندیداهای کنونی حزب جمهوری خواه برای انتخابات چهل و پنجمن ریاست جمهوری آمریکا 2016 شامل تد کروز، جان کیسیک، مارکو روبیو، دونالد ترامپ هستند.
نامزدهایی که در جریان رای گیرهای درون این حزب از جریان انتخابات کناره گرفتند شامل بن کارسون، جب بوش، جیم گیلمور، کریس کریستی ، کارلی فیورینا، ریک سنتورم، رند پاول، مایک هاکبی هستند.
جرج پتاکی، لیندزی گراهام، بابی جیندال، اسکات واکر، ریک پری نیز از نامزدهای حزب جمهوری خواه که پیش از رای گیر درون حزبی از دور رقابت ها کنار کشیدند.
نامزدهای کنونی حزب دمکرات نیز شامل هیلاری کلینتون و برنی ساندرز هستند.
مارتین اومالی نیز کاندیدایی بود که در جریان رای گیری درون حزب دمکرات از رقابت ها کناره گرفت.
لارنس لسیگ، لیم کلن چفی، جیم وب نیز سه نفر کاندیدایی بودند که پیش از شروع رقابت ها و رای گیری درون حزبی از این رده خارج شدند.
مایکل بلومبرگ میلیاردر آمریکایی و اربابان رسانه ای این کشور وشهردار سابق نیویورک نیز که پیشتر برای ورود به این عرصه از رقابت ها ابراز علاقه مندی کرده بود، روز گذشته رسما اعلام انصراف کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: