ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۰۱۸۰
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۷
در یکی از پژوهش‌های دانشگاه اندرسون و برندیس مشخص شد

تأثیر چهره و سن کاندیداها در جذب آراء

محققان دانشگاه اندرسون و برندیس می‌گویند، افراد رأی‌دهنده بیشتر به سمت کسانی تمایل پیدا می‌کنند که از نظر چهره‌ای بیشتر شایسته و رقابت‌طلب هستند.


تدبیر24:در این پژوهش محققان طی کمپین پرتره سنا در طول سال‌های 2010 تا 2012 نظرات دو گروه رأی‌دهنده را مورد بررسی قرار دادند. این گروه‌ها عبارت بودند از 24 دانشجو 18 تا 24 ساله و 16 سالمند 68 تا 90 ساله.

از شرکت‌کنندگان خواسته شد تا کاندیداها را بر اساس شایستگی، جذابیت و اصلح بودن امتیاز دهند. افراد مسن بیشتر به سمت اشخاصی جذب می‌شدند که علاوه بر داشتن ظاهر اصلح، مسن بودند!

درک چنین تفاوتی بین رأی‌دهندگان جوان و پیر مهم است، چراکه سالمندان بیشتر تمایل حضور در انتخاب را دارند. پژوهشگران دریافتند همان‌طور که افراد پیر می‌شوند کاندیداهای بسیار جوان را نمی‌پسندند، بلکه به چهره‌هایی که در ظاهر اصلح می‌زنند، رأی خواهند داد.

به گفته محققان این یافته در درک اینکه چگونه روند پیری در اخلاق رأی‌دهی تأثیر می‌گذارد، مهم است؛ به ویژه اینکه سالمندان معمولاً به عنوان جمعیت "رأی‌دهنده" همیشه حاضر در صحنه شناخته می‌شوند.

بنا بر این گزارش هرچند این پژوهش از نظر حجمی کوچک شمرده می‌شود، اما دلالت‌هایی بر روند رأی‌دهی در انتخابات دارد.

این پژوهش در مجله "Cogent Psychology " منتشر شده است.
برچسب ها: تدبیر24 آراء سن
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: