آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 25
کد خبر: ۶۰۲۱۳
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۹

الهه کولایی: امانت مردم را پاس بداریم

یک عضو بنیاد باران گفت: منتخبان مردم در مجلس باید با خردورزی، اخلاق‌گرایی و پیوند زدن میان واقعیت و آرمان‌ها پیش بروند.
تدبیر24:یک عضو بنیاد باران گفت: منتخبان مردم در مجلس باید با خردورزی، اخلاق‌گرایی و پیوند زدن میان واقعیت و آرمان‌ها پیش بروند.

الهه کولایی صبح روز شنبه در نشست هم‌اندیشی برگزیدگان مرحله اول و نامزدهای مرحله دوم ائتلاف امید در انتخابات مجلس دهم که در محل کتابخانه‌ ملی برگزار شد، با بیان این‌که «ائتلاف امید؛ امید، آرامش، خروج از رکود، رونق اقتصادی و تعامل سازنده با نظام جهانی و منطقه را نوید داده است»، اظهار کرد:‌ باید منتخبان مردم با اجرای قانون و استفاده از خرد جمعی و همچنین نهادهای مدنی پاسدار امانت مردم باشند.

وی خاطرنشان کرد: اصلاحات در این انتخابات اشتباهات گذشته را تکرار نکرد و رد صلاحیت شدگان به خانه‌نشینی روی نیاوردند و در صحنه ماندند. مردم هم نشان دادند که راه تحول اجتماعی حضور در پای صندوق‌های رای است.

این استاد دانشگاه افزود:‌در شرایط فعلی که خاورمیانه با گسترش تحجرگرایی به نام دین روبروست، کشور ما به یک الگو در منطقه تبدیل شده است. ایران صد سال است که برای دموکراسی تلاش می‌کند و انقلاب اسلامی هم الگوی مردم‌سالاری دینی را مورد توجه قرار داد. اکنون ایران در منطقه به یک الگو تبدیل شده است.
منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: