ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۰۳۱۷
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰

فتوای خون‌بار یک خاخام صهیونیست

یک خاخام رژیم صهیونیستی فتوا داد قتل هر فلسطینی که مشکوک به همراه داشتن چاقو باشد، جایز است.

تدبیر24: روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: اسحاق یوسف خاخام اعظم اسرائیلی در فتوایی اعلام کرد قتل هر فلسطینی که مشکوک به همراه داشتن چاقو باشد، مباح است.

وی مدعی شد شریعت یهود قتل هر تروریستی - به تعبیر وی - را که چاقو به همراه داشته باشد، نه تنها مجاز می‌داند بلکه واجب می‌شمارد، جز اینکه زمانی که چاقو از این شخص گرفته شد، باید بازداشت شود و قتلش مجاز نیست.

مرحله جدید انتفاضه فلسطین از نهم مهر سال جاری در اعتراض به هتک‌حرمت‌های گسترده علیه مسجدالاقصی آغاز شد و جوانان فلسطینی در اعتراض به این هتک‌حرمت‌ها با سلاح سرد، گرم و خودرو و غیره اقدام به انجام عملیات شهادت‌طلبانه علیه صهیونیست‌ها کردند.

تاکنون حدود 200 فلسطینی در این انتفاضه به شهادت رسیده‌اند.
برچسب ها: تدبیر24 فتوا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: