ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۰۳۴۷
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۵

نمایندگان حاضر در اجلاس نیویورک، از قوانین تبعیض آمیز چه می گویند؟

نمایندگان ما چگونه و با چه موضعی در این اجلاس حاضر می شوند و گزارش ها و متن سخنرانی آنان در چه مرجعی بررسی شده است؟ نماینده مردم قرار است درباره حقوق زنان چه بگوید؟ در خصوص عدم حضور زنان در جامعه وماندن در خانه و بچه داری چه نطقی خواهند داشت؟ برنامه نمایندگان ما برای این نشست چند ساعته! چه بوده است؟
تدبیر24:در ادامه جریان سازی های سریالی عده ای معلوم الحال علیه دولت که این روز ها در معرض بی انصافی های بسیاری از سوی منتقدین خود قرار گرفته است، شب گذشته و در پی اعلام خبر تدبیر24 مبنی بر حضور دو نماینده زن مجلس نهم در اجلاسی که پیش از این دلواپسان حضور در آن را تقبیح کرده بودند، سکوت خبری معنی داری را در پیش گرفتند.

به گزارش خبرنگار تدبیر24، شصتمین اجلاس کمیسیون مقام زن که با موضوع نقش قانونگذاری در توانمندسازی زنان و تحقق اهداف توسعه پایدار اعلام شده است اما این برنامه از جمله برنامه های حاشیه ای کمیسیون مقام زن به شماره می آید و نمایندگان زن در مجلس برای همفکری در موضوعات کمیسیون مقام زن گرد هم می آیند.

بر اساس پیگیری های خبرنگار ما، در برنامه امسال، بین المجالس بصورت خاص بر قوانین تبعیض آمیز که مانع تحقق توسعه پایدار می شود متمرکز است و در پنل ها، نمایندگان مجالس می بایست به تبیین موضع خود بپردازند و گزارش این نشست به کمیسیون مقام زن ارسال شود تا در گزارش نهایی ملحوظ گردد.



جزئیاتی دیگر از این برنامه بدین شرح است که در پنل اول این برنامه در حالی بر قوانین تبعیض آمیز بحث می شود که بسیاری از نمونه های مثال زده شده برای قوانین تبعیض آمیز در دستور این جلسه حق طلاق زنان، حق مسافرت زنان، حق اشتغال زنان و ... است و نمایندگان موظف به ارائه توضیح و یا سخنرانی در هر یک از موارد هستند.

سوال مهم اینجاست که نمایندگان ما چگونه و با چه موضعی در این اجلاس حاضر می شوند و گزارش ها و متن سخنرانی آنان در چه مرجعی بررسی شده است؟ نماینده مردم ایران قرار است درباره حقوق زنان چه بگوید؟ در خصوص عدم حضور زنان در جامعه وماندن در خانه و بچه داری چه نطقی خواهند داشت؟ برنامه نمایندگان ما برای این نشست چند ساعته! چه بوده است و چه حضور مفیدی خواهند داشت که موجب گشته با تمام تخریب هایی که علیه حضور مقامات دولتی در این اجلاس صورت گرفت، اینان راهی سرزمین کفر شوند؟

لذا لازم است نمایندگان مجلس حاضر در نیویورک گزارشی از حضور خود در این برنامه را ارائه نمایند و توجیهاتی برای صرف هزینه های صورت گرفته برای حضور در یک برنامه حاشیه ای و چندساعته را به رسانه ها اعلام نمایند تا شبهه ای برای ولی نعمتانشان باقی نگذارند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: