آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۰۳۶۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۰

عطاءالله مهاجرانی به کشور بازمی گردد؟


تدبیر24: روزنامه جوان نوشت:شنیده‌ها حاکی از آن است که عطاءالله مهاجرانی - وزیر ارشاد دولت اصلاحات- قول‌های مساعد و محکمی را از جانب برخی مسئولان و افراد تأثیرگذار داخلی برای بازگشت بی‌سروصدا به کشور دریافت کرده است.

 بر همين اساس، اقدامات چند ماهه اخير وي؛ نظير خاتمه کار سايت جرس و بستن حساب‌هاي کاربري شبکه‌هاي مجازي از جمله فيس‌بوک، توئيتر، پلاس و کانال تلگرام آن از سوي برخي تحليلگران، به عنوان زمينه‌سازي براي دستيابي به اين هدف ارزيابي شده است.
برچسب ها: تدبیر24 مهاجرانی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد مهدی صدیقی خویدک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
0
0
به نام خدا

خوشبختانه در کشوری زندگی می کنیم که قانون

اساسی مان و قدرت بینش مردم و مسئولان در حدی

است که در جهت جذب نیروهای ایرانی هستند و نه دفع

آن، زیرا اگر ما نتوانیم ایرانیان را جذب کنیم مطمئنا

بیگانگان در صدد جذب بر می آیند و این خسران بزرگی

است.
به امیدوارکننده مردم بزرگوار ایران
نظر شما: