ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۰۳۹۳
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۶
جابری انصاری در واکنش به گزارش احمدشهید:

روش «گزینشی» باعث «بهبود وضعیت» حقوق بشر نمی‌شود

سخنگوی وزارت امور خارجه نسبت به گزارش گزارشگر ویژه حقوق بشر در خصوص وضعیت حقوق بشر در ایران واکنش نشان داد.
تدبیر24:به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) حسین جابری انصاری سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به گزارش احمد شهید گزارشگر ویژه حقوق بشر به اجلاس 31 شورای حقوق بشر، اعلام کرد: گزارش‌هایی از این قبیل بر اساس نظر چند کشور و به منظور هدف قراردادن برخی کشورهای دیگر با سوءاستفاده از سازوکارهای بین‌المللی حقوق بشر تهیه می‌شود. این روش «گزینشی» نه تنها باعث «بهبود وضعیت» حقوق بشر در سطح جهان نمی‌شود بلکه متاسفانه آن را به مسئله‌ای در حد منازعه سیاسی میان کشورها تنزل داده و در درازمدت موجب تضعیف «ارتقاء» حقوق بشر در سطح جهانی می‌شود.

وی ادامه داد: به نظر ما گزارش گزارشگر در مورد جمهوری اسلامی ایران از نظر محتوایی جانبدارانه و «با اهداف سیاسی» و تبعیض‌آمیز تهیه شده است. از نظر روشی نیز این گزارش نامتوازن و ذهنی است و بیش از این‌که به واقعیات موجود توجه کند بر اساس اطلاعات غیرموثق تهیه شده است.

دولت جمهوری اسلامی ایران به تعهدات محتوایی خود در زمینه ارتقا حقوق بشر پایبند بوده و مطابق قانون اساسی و ارزش‌های دینی در راستای ارتقای حقوق بنیادین شهروندان خود تلاش «مستمر» می‌کند و در همین چارچوب در حال تدوین و ارائه «منشور حقوق شهروندی» است. اما با توجه به آنچه گفته شد و اهداف سیاسی و غیر سازنده این گزارش، آن را بصورت کلی رد می‌کند.

از نظر جمهوری اسلامی ایران، ارتقاء وضعیت حقوق بشر یک موضوع مهم برای همه کشورها بوده و تنها از طریق همکاری و گفت‌وگو و برخورد یکسان و غیرگزینشی قابل تحقق است.
برچسب ها: تدبیر24 حقوق بشر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: