ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۶۰۴۰۴
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۵
ماجرای هشدارهای پیامکی همراه اول

سیم‌کارت‌های اقساطی خبرساز شدند

اپراتور اول ارتباطی کشور که از چندی پیش اقدام به فروش اقساطی سیم‌کارت‌های دائمی کرده، با ارسال پیامک به خریداران این سیم‌کارت‌ها هشدار داده که پس از یکسال از خرید سیم‌کارت در صورت عدم فعال‌سازی سیم کارت مربوطه قطع خواهد شد.

تدبیر24:طی روزهای گذشته اپراتور اول ارتباطی کشور با ارسال پیامکی به مشترکان خود اینگونه اعلام کرده که با توجه به اتمام مهلت فعال‌سازی بسته سیم‌کارت دائمی طرح بیست تا پایان اسفند‌ماه سال جاری و غیرقابل عودت بودن، در صورت عدم فعال‌سازی تاکنون، لطفا با مراجعه به دفاتر فروشگاه‌های همراه اول نسبت به فعال‌سازی اقدام فرمایید.

اما این‌که طرح بیست چه طرحی بوده و بر چه اساس چنین پیامی برای مشترکان ارسال شده موضوعی بود که در ذهن بسیاری مشترکان سوالاتی ایجاد کرده بود.

روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار در ارتباط با این موضوع به ایسنا توضیح داد: از دو سال پیش طرح بیست آغاز شده و در قالب این طرح امکانی برای خرید اقساطی سیم‌کارت‌های دائمی همراه اول در نظر گرفته شده است.

البته افراد زمان خرید این سیم‌کارت‌ها تنها قسط اول را پرداخت کرده و به مبلغ 20 هزار تومان واریز می‌کنند تا بقیه اقساط پس از فعال‌سازی سیم‌کارت واریز شود.

در این میان تا پیش از فعال‌سازی سیم کارت نیز نیازی به پرداخت اقساط آن نخواهد بود، اما برای فعال‌سازی این سیم‌کارت‌ها مهلتی یکساله در نظر گرفته شده است. اکنون شرکت ارتباطات سیار تاکید دارد که از زمان آغاز این طرح برخی افراد ثبت نام کرده و نسبت به فعال‌سازی سیم‌کارت خود اقدام نکرده‌اند که این دسته از مشترکان تنها تا پایان اسفند‌ماه سال جاری برای اقدام در این زمینه فرصت دارند.

البته همراه اول تاکید کرده است که خریدارانی که از ابتدای سال 1394 نسبت به خرید سیم‌کارت‌های اقساطی اقدام کرده‌اند در مرحله‌ی فعلی مشمول قطع سیم‌کارت نخواهند شد، اما افرادی که در سال 1393 این سیم‌کارت‌ها را خریداری و همچنان آنها را فعال نکرده‌اند در صورت عدم فعال‌سازی سیم‌کارت تا پایان اسفندماه شماره آنها به اپراتور باز خواهد گشت.

بدین ترتیب اپراتور با ارسال پیامکی به تمام مشترکان خود سعی کرده اطلاع‌رسانی لازم در این زمینه را انجام دهد. بر همین اساس افرادی که سیم‌کارت اقساطی خریداری نکرده‌اند نیازی به مراجعه به دفاتر همراه اول و پیگیری موضوع نخواهند داشت.
برچسب ها: تدبیر24 سیم کارت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: