آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۶۰۴۱۴
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۹

پیروزی هیلاری و ترامپ در فلوریدا / روبیو کنار کشید / سندرز: رقابت ها را ترک نمی کنم

پنج ایالت دیگر آمریکا روز سه شنبه در مرحله مقدماتی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رای گیری کردند و نتایج نشان می دهد که دونالد ترامپ و هیلاری کلینتون هر دو پیروزی های قاطعی در ایالت بزرگ فلوریدا به دست آورده اند.


تدبیر24:بی بی سی نوشت: پنج ایالت دیگر آمریکا روز سه شنبه در مرحله مقدماتی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رای گیری کردند و نتایج نشان می دهد که دونالد ترامپ و هیلاری کلینتون هر دو پیروزی های قاطعی در ایالت بزرگ فلوریدا به دست آورده اند.
، روز سه شنبه ایالت های اوهایو، فلوریدا، کارولینای شمالی، ایلینوی و میزوری رای گیری کردند.

 ترامپ علیرغم پیروزی در فلوریدا، در ایالت بزرگ اوهایو از رقیب خود جان کیسیک، فرماندار این ایالت، شکست خورد.

خانم کلینتون هم پیشتازی خود را با پیروزی در فلوریدا، اوهایو، ایلینوی و کارولینای شمالی گسترش داد. با این حال رقیب او سناتور برنی سندرز در جمع طرفدارانش گفت که قبلا بارها پیروزی های غیرمنتظره داشته و قصد ترک رقابت را ندارد.

همزمان سناتور مارکو روبیو پس از پذیرش شکست در ایالت خود، فلوریدا، تصمیم به ترک رقابت ها برای کسب نامزدی حزب گرفت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: