ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۰۴۲۰
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۷

شرط آزادی مشروط رحیمی چیست؟

26 بهمن 93 بود که محمدرضا رحیمی به منظور تحمل 5 سال حبس راهی زندان اوین شد؛ پنج سال و 91 روز حبسی که به اتهام رشوه و تحصیل مال نامشروع برای رحیمی صادر شده است.


تدبیر24:وکیل مدافع محمدرضا رحیمی می‌گوید عدم پاسخگویی دیوان عالی کشور حاکی از رد شدن درخواست اعاده دادرسی موکلش است.

، 26 بهمن 93 بود که محمدرضا رحیمی به منظور تحمل 5 سال حبس راهی زندان اوین شد؛ پنج سال و 91 روز حبسی که به اتهام رشوه و تحصیل مال نامشروع برای رحیمی صادر شده است.

آن طور که حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای گفته مهر ماه سال 88 یعنی پس از گذشت حدود دو هفته از معاون اول شدن رحیمی، برای او در ارتباط با فساد مطرح در بیمه ایران و دریافت رشوه پرونده تشکیل و پس از گذشت دو سال و انجام تحقیقات فراوان و بر اساس اسناد و مدارک موجود، در نهایت اتهام وی محرز و نامش ضمیمه پرونده می‌شود.

پس از آن از رحیمی در نیمه اول سال 90 به صورت رسمی تحقیقات به عمل آمد و بازپرس طی 11 جلسه با حضور وی و وکلایش تحقیقات لازم را انجام می‌دهد تا اینکه پرونده اواخر اسفند سال 92 با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال می‌شود. شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران در دو جلسه و به‌صورت غیرعلنی به اتهامات متهم این پرونده رسیدگی و در نهایت رحیمی را در ارتباط با ارتشا، رهبری شبکه اختلاس و تحصیل مال از طریق نامشروع به 15 سال حبس و 3 میلیارد و 850 میلیون تومان جزای نقدی و انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم می‌کند اما شعبه 11 دیوان عالی کشور، اتهام رهبری شبکه اختلاس را وارد نمی‌داند و مدت حبس وی را از 15 سال به 5 سال و 91 روز کاهش می‌دهد.

حالا یکسال و یک ماه از روزی که رحیمی برای تحمل حبس راهی اوین شد می‌گذرد اما محمدرضا نادری وکیل وی به خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم می‌گوید هنوز دیوان عالی کشور به درخواست اعاده دادرسی موکلش پاسخی نداده و همین عدم پاسخگویی از رد شدن درخواست اعاده دادرسی رحیمی حکایت دارد.

وی همچنین درباره شرایط استفاده از آزادی مشروط نیز گفت: برای استفاده از آزادی مشروط باید نصف محکومیت حبس سپری شود اما فعلاً یکسال از پنج سال حبس موکل سپری شده است.

نادری در پاسخ به این سئوال که آیا موکلش مشمول بخشنامه مرخصی‌های ویژه نوروز رئیس قوه‌قضائیه می‌شود یا خیر افزود: موکل مشمول این بخشنامه می‌شود و فکر نمی‌کنم در این راستا مشکلی وجود داشته باشد و می‌توان طبق بخشنامه صادره از مرخصی نوروزی استفاده کند.

وکیل مدافع رحیمی همچنین در پاسخ به این سئوال که آیا موکلش در مدت یکسال گذشته از مرخصی استفاده کرده است یا خیر گفت: آقای رحیمی طبق رویه متعارف از مرخصی استفاده کرده و کمتر یا بیشتر نبوده است.
منبع: تسنیم

برچسب ها: تدبیر24 رحیمی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: