ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۰۴۳۰
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۴

پیام نوروزی لاریجانی به روسای مجلس 10 کشور


تدبیر24:رئیس مجلس شورای اسلامی در پیام تبریکی به روسای مجلس 10 کشور جهان به مناسبت عید نوروز آورده است: در فضای کنونی پس از توافق هسته ای میان ایران و گروه 1+5، جمهوری اسلامی ایران از هرگونه همکاری منطقه ای بویژه با همسایگان براساس احترام متقابل و همکاری برای ایجاد امنیت، پیشرفت و توسعه همه جانبه اقتصادی، سیاسی و فرهنگی استقبال می کند.

 علی لاریجانی در این پیام آورده است: خرسندم صمیمانه ترین تبریکات و شادباش های خود را به مناسبت فرا رسیدن عید باستانی نوروز به جناب عالی و همکاران محترمتان در پارلمان ابراز کنم.

در این پیام آمده است: نوروز مصادف با آغاز حرکت طبیعت به سوی تحولی نوآمیخته با نشاط و طراوت، رشد و شکوفایی است. امید است همگام با تحول در طبیعت، سال پیش رو، سالی سرشار از پیشرفت و رفاه روز افزون توام با عدالت برای ملت ها باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزوده است: اعتقاد راسخ دارم شرایط کنونی و چشم انداز تحولات منطقه، ضرورت ایجاد ساختارهای امنیتی جدید براساس همکاری و تعامل نزدیک میان همه کشورها را بیش از گذشته نمایان ساخته و حل چالش های اساسی کنونی و مقابله با تهدیدهای پیش رو در گرو همکاری نزدیک همه کشورها است.

لاریجانی تاکید کرده است: در این میان گفت وگوهای پارلمانی میان مجالس جزء مهمی از هرگونه ساختار ثبات بخش برای منطقه خواهد بود، مایلم تاکید کنم در فضای کنونی پس از توافق هسته ای میان ایران و گروه 1+5، جمهوری اسلامی ایران از هرگونه همکاری منطقه ای بویژه با همسایگان براساس احترام متقابل و همکاری برای ایجاد امنیت، پیشرفت و توسعه همه جانبه اقتصادی، سیاسی و فرهنگی استقبال می کند.
منبع: ایرنا

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: