ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۰۴۵
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۷

متعجبم چرا علما ساکتند

محمد خاتمی تاکید کرد که باید مساله صلح در دنیا بیش از گذشته جدی گرفته شود.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، وی سه‌شنبه شب در حاشیه مراسم نکوداشت فریده ماشینی در موزه ملی قرآن در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرنگاری که عنوان کرده بود "شما به تازگی تاکید کرده‌اید که باید بین فرهنگ‌ها گفت‌وگوی بیشتری صورت بگیرد و به مساله‌ صلح توجه بیشتری شود"، گفت: باید مساله‌ صلح را در دنیا جدی بگیریم. وضع، وضع خیلی بدی است و شما آشوب‌ها و کشتارها را می‌بینید.

وی ادامه داد: من تعجب می‌کنم که چرا علما و اصحاب فرهنگ و پیروان ادیان نسبت به این مسائل برنمی‌آشوبند بلکه بعضا به آن دامن می‌زنند و یا در برابر آن ساکت هستند. این وضعی است که بشریت را به خطر انداخته و من امیدوارم در این زمینه هرآنچه از دستم برمی‌آید انجام دهم.

خاتمی در پاسخ به اینکه "آیا در این زمینه برنامه‌های خاصی دارید و قرار است سفرها یا گفت‌وگوهای خاصی را در این زمینه آغاز کنید؟" گفت: در مورد سفر، نمی‌دانم؛ ولی در مورد این موضوع طرح‌هایی دارم که در حال اندیشیدن در ارتباط با آنها هستم و مقدمه‌ای که چند روز قبل گفتم سرآغاز این مساله بود بود و ان‌شاءالله شما در آینده خبرهای آن را می‌شنوید.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: