آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۶۰۴۶۷
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۴

ورود پيدا نكردن آقاي يزدي به خبرگان حيف بود

 

تدبیر24:عضو جامعه مدرسين با بيان اينكه دلايل متعددي را براي نتايج رقم خورده در انتخابات مجلس خبرگان مي‌توان ذكر كرد، اظهار كرد: بخش عمده‌اي از اين دلايل به خصوصیات مردم ايران بازمي‌گردد. يكي از خصوصيات آن است كه آنها به اين زودي‌ها خدمات خادمين خود را حتي اگر گلايه‌هايي نيز به آنها داشته باشند، فراموش نمي‌كنند. آقاي هاشمي‌رفسنجاني به اين نظام و مردم خدمات زيادي كرده است و جايگاه ويژه‌اي در ميان مردم دارد. حجت‌الاسلام والمسلمين سیدمحمد غروي افزود: ملت ايران، بويژه مردم تهران گرايش خاصي به اعتدال و اعتدالگرايي دارند و طبيعتا در انتخابات نيز به افراد و ليستي كه از نظر آنها به اين گرايش نزديك بود رأي دادند. وی خاطرنشان كرد: از ديگر دلايل اين موضوع، مظلوم گرايي يا طرفداري مردم ايران از مظلومان است. ملت ما هرگاه احساس و تلقي اين را داشته باشد كه كسي مظلوم واقع شده است، به ياري او مي‌شتابند. غروی با بيان اينكه قرار گرفتن يا قرار نگرفتن كانديداها در ليست‌هاي انتخاباتي نيز در نتيجه انتخابات بي‌تاثير نبود، تصريح كرد: البته بخش قابل توجهي از اعضاي اين ليست‌ها مشترك بودند و عده‌اي به دليل قرار گرفتن در هر دو ليست رأي بالايي آوردند. اين استاد حوزه درباره رأي نياوردن آيت‌ا... يزدي خاطرنشان كرد: ورود پيدا نكردن آقاي يزدي به مجلس خبرگان براي اين مجلس حيف بود؛ چرا كه ايشان واقعا انسان مخلص، عادل و زاهدي هستند اما گاهي مواقع سلايق و فضا به سمتي پيش مي‌رود كه مثلا با ادبيات عده‌اي همخواني پيدا نمي‌كند. من از اينكه ايشان در تهران رأي نياوردند ناراحت هستم، ممكن است بعضي ديگر براي من خيلي اهميت نداشته باشند ولي ايشان براي من اهميت خاصي داشتند.
منبع: آرمان

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: