آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۰۴۷۴
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۹

عیادت نماینده ویژه وزیر بهداشت از مصدومان حادثه انفجار بازار

نماینده ویژه وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از بررسی وضعیت مصدومان حادثه انفجار بازار تهران، اظهار داشت: از 25 مصدوم انتقال داده شده، تا کنون 5 نفر به اتاق عمل منتقل شدند و مقدمات انتقال 2 نفر دیگر از مصدومان به اتاق عمل نیز فراهم شده است.
تدبیر24:  دکتر علی جعفریان با اشاره به فعالیت اتاق عمل این بیمارستان با تمام ظرفیت، خاطرنشان کرد: تیم های پزشکی لازم مانند متخصصان طب اورژانس، ارتوپدی، جراحی عمومی، عروق و بیهوشی در بیمارستان حضور دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: در بازدیدی که از بخش اورژانس و اتاق عمل داشتم، اقدامات درمانی جراحی برای 3 مصدوم انجام شده و 2 مصدوم دیگر به اتاق عمل منتقل شدند و بخش عمده ای از مصدومیت ها سطحی است که صدمات جزیی و یا سوختگی هایی در اعضای بدن دارند و آسیب ها جدی نیست.

دکتر جعفریان با بیان اینکه اورژانس بیمارستان سینا به منظور ارائه خدمات بهتر به مصدومان این حادثه تقویت شده است، افزود: خوشبختانه تمامی اقدامات درمانی اولیه انجام شده است البته این حادثه ناگوار بود و خانواده های مصدومان نیز در بیمارستان حضور دارند حتی در یک مورد، تمام اعضای یک خانواده مانند پدر، مادر و فرزندی که در حال خرید بودند، مصدوم شدند.

نماینده ویژه وزیر بهداشت از درخواست برخی از بیماران و همراهان برای تسریع در روند درمانی آنها خبر داد و گفت: به آنها اطمینان دادیم که اقدامات درمانی لازم به خوبی در حال انجام است و جای نگرانی نیست و بیمارستان های مشخص شده در تهران، با تمام ظرفیت به مصدومان خدمات ارائه می دهند.

دکتر جعفریان در پایان در خصوص ترخیص این مصدومان نیز گفت: احتمال ترخیص حداقل 4 نفر از مصدومان تا پایان شب وجود دارد و سایرین نیز به دلیل ملاحظات پزشکی ممکن است امشب را در بیمارستان باشند و به عمل جراحی نیاز داشته باشند. به جز 5 نفری که در اتاق عمل هستند، حداقل 10 مصدوم دیگر نیز برای ادامه درمان در بیمارستان خواهند ماند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: