ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۰۵۱۴
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۹
فیگارو:

همه در آمریکا از چپ و راست در تلاشند تا این مرد از انتخابات ریاست جمهوری حذف شود

روزنامه فیگارو طی گزارشی به پیروزی‌های انتخاباتی "دونالد ترامپ" و "هیلاری کلینتون" پرداخته است.

تدبیر24: این نشریه فرانسوی آورده است: جمهوری خواهان آمریکا تا کنون هر کاری از دستشان برآمده انجام داده‌اند تا بلکه جلوی صعود روزافزون ترامپ را در میان افکار عمومی بگیرند ولی تا کنون موفقیتی بدست نیاورده‌اند.

رهبران جمهوری خواه حتی اخیراً به شخصیت ها و کاندیداهای قدیمی حزب، چون "میت رامنی" و "جان مک کین" متوسل شده اند تا به یاری آنها جلوی محبوبیت مردمی ترامپ را بگیرند.

به نوشته ی فیگارو، این اقدامات به جمهوری‌خواهان محدود نمی‌شود، بلکه تمام سیاسیون آمریکا از چپ و راست دست بدست هم داده‌اند تا با این کاندیدای غیرقابل پیش‌بینی مقابله کنند.

تحلیلگران سیاسی نزدیک به جمهوری خواهان عقیده دارند که در رقابت درونی میان کاندیداهای دست راستی، اگر "کروز" موفق شود، حزب جمهوری‌خواه را دچار مخاطره می کند و اگر "ترامپ" پیروز گردد آمریکا را با خطر مواجه می‌سازد.

برچسب ها: تدبیر24 فیگارو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: