ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 23
کد خبر: ۶۰۵۲۰
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰

رژیم سعودی دو نفر را گردن زد

وزیر کشور عربستان سعودی از اعدام دو نفر در این کشور خبر داد.
 تدبیر24:به نقل از خبرگزاری فرانسه از ریاض، در میان این دو فرد، یک تبعه یمنی هم دیده می شود.
دستگاه قضایی- امنیتی عربستان حکم اعدام این دو عرب را در منطقه «عسیر» در جنوب غربی عربستان و در نزدیکی مرز یمن، اجرا کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از ریاض، عربستان در سال جاری تنها در یک روز، 68 تن را اعدام کرد که 47 مورد آن به دلائل سیاسی بوده است.
در همین خصوص روزنامه کویت تایمز گزارش داد: شمار اعدام شدگان عربستان سعودی در سالی که گذشت به 153 تن رسید.
رژیم آل سعود سالهاست که با مشکلات فراوان داخلی روبروست و بارها وجود مشکلات داخلی خود را به عوامل خارجی منتسب می کند.


برچسب ها: تدبیر24 گردن زدن
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: