آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۰۵۹
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۵

حمایت ازصدام درمسابقه فوتبال

تدبیر24: تماشاگران اردنی در یک مسابقه فوتبال در کویت، شعارهایی را در حمایت از دیکتاتور معدوم عراق سر دادند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، شعارهای حمایت از صدام معدوم هنگام بازی تیم باشگاه فوتبال القادسیه کویت و باشگاه الفیصلی اردن در ورزشگاه ملی کویت شنیده شد.

برخی از طرفداران تیم اردنی، پس از دریافت تنها گل این مسابقه به هدف تحریک طرفداران تیم کویتی شعارهایی را در حمایت از صدام معدوم سردادند.

سایت "رأی الیوم" نوشت: طرفداران تیم کویتی به اندازه ای از این شعارها عصبانی بودند که تلاش کردند با " سلطان العدوان" رئیس باشگاه القادسیه کشورشان درگیر شوند. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: