ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۰۷۳
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۳

افشاگری:جاسوسی آمریکاازفرانسه علیه ایران

تدبیر24: ماجرای شنود مکالمات تلفنی در فرانسه از سوی سازمان امنیت ملی آمریکا، موضوع داغ روزنامه‌های امروز فرانسه است. پس از آنکه روزنامه لوموند به نقل از "ادوارد اسنودن"، افشا کرد که تلفن‌های تجار، مظنونان عملیات تروریستی و مقام‌های فرانسوی از سوی سازمان امنیت ملی آمریکا شنود می‌شده، امروز این روزنامه قسمت دوم افشاگری خود در این زمینه را منتشر کرده و در تیتر یک خود خبر داده که آمریکا در سفارتخانه‌های فرانسه نیز جاسوسی می‌کرده است.

بر اساس اطلاعاتی که لوموند به دست آورده، آمریکا سفارت فرانسه در واشنگتن و همچنین نمایندگی فرانسه در سازمان ملل را تحت نظر داشته و لوموند دقیقاً با شرح جزییات، حتی نام پروژه‌هایی را که بر اساس آن آمریکا در این دو سفارت فرانسه جاسوسی می‌کرده، منتشر کرده است.

لوموند، بر اساس یک سندی که تاریخ ماه اوت 2010 را دارد، می نویسد که این سند دقیقاً مقصود آمریکا را از این جاسوسی از راه دور مشخص می کند. آمریکا از اطلاعات کشورهای خارجی به ویژه فرانسه برای تصویب قطعنامه شورای امنیت علیه برنامه هسته‌ای ایران در نهم ژوئن 2010 بهره برده است؛ این قطعنامه شدیداً از سوی آمریکا مورد حمایت بود و آمریکا از مخالفت کشورهای دارای اقتصاد نوظهور در این زمینه می‌هراسید. روسیه و چین از این قطعنامه حمایت کردند، اما برزیل و ترکیه به آن رأی ندادند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: