ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۰۷۳۲
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۸

موضع بحرین درباره ایران

وزیر امور خارجه بحرین با متهم کردن ایران به دخالت در امور داخلی کشورهای منطقه اعلام کرد در صورت تغییر سیاست های تهران، دولتش حاضر به گشایش صفحه جدیدی در روابط با ایران خواهد بود.
تدبیر24  :وزیر امور خارجه بحرین اعلام کرد کشورش به همراه دیگر اعضای شورای همکاری خلیج فارس در مقابله با سیاست های ایران در منطقه جدی است.وزیر امور خارجه بحرین : در مقابله با سیاست های ایران جدی هستیم

 به نقل از رویترز شیخ خالد بن احمد آل خلیفه وزیر امور خارجه بحرین روز جمعه در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی العربیه با اعلام این مطلب افزود کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس برای مقابله با سیاست های ایران آماده شده اند.

او با متهم کردن جمهوری اسلامی ایران به دخالت در امور داخلی کشورهای منطقه از تهران خواست این سیاست خود را کنار بگذارد.

وزیر امور خارجه بحرین گفت :" ما پیامی به ایران و گروه های دنباله روی ایران فرستادیم. ما حالا در مقابله با ایران جدی هستیم و هیچ تردیدی در دفاع از منافع ، کشور و مردم خود نداریم چرا که این موضوعی حیاتی برای ماست."

شیخ خالد در ادامه افزود که کشورش آماده است در صورت تغییر سیاست های ایران صفحه جدیدی را در روابط با این کشور بگشاید. او گفت:" مهم ترین گام در این راستا تغییر سیاست های ایران در قبال کشورهای منطقه است."

او یکی از مهم ترین گام ها را قطع حمایت ایران از گروه حزب الله و دیگر گروه هایی دانست که در کشورهای عربی مورد حمایت ایران هستند.

حزب الله لبنان از سوی شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه عرب در زمره گروه های تروریستی طبقه بندی شده است. ایران از این اقدام کشورهای عربی منطقه انتقاد کرده است.

وزیر امور خارجه بحرین همچنین تنش سیاسی در روابط آمریکا و کشورش و دیگر کشورهای عربی منطقه را رد کرد و گفت روابط کشورش با ایالات متحده آمریکا همچون گذشته قوی است.

او این موضوع را در پاسخ به سوالی درباره پیشنهاد ماه گذشته باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا به دولت عربستان سعودی درباره تقسیم منافع با ایران در منطقه خاورمیانه و رسیدن به یک صلح مسلح عنوان کرد.

بحرین در ژانویه سال جاری میلادی و یک روز پس از قطع روابط دیپلماتیک عربستان سعودی با ایران، به تاسی از ریاض روابط سیاسی و دیپلماتیک خود با ایران را قطع کرد.

دولت منامه جمهوری اسلامی ایران را به دخالت در امور داخلی و حمایت از گروه های ناراضی داخلی خود متهم می کند.

پس از ناآرامی های سال 2011 در بحرین و سرکوب معترضان به حکومت منامه به همراهی عربستان سعودی ، روابط سیاسی بحرین با جمهوری اسلامی ایران متشنج بوده است.



 
برچسب ها: تدبیر24 بحرین
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: