ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۰۸
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۰

بهترین نوشابه

یک دکترای علوم تغذیه با بیان اینکه نیاز روزانه بدن به گروه لبنیات بین دو تا سه واحد غذایی است، تصریح کرد: در طول 24 ساعت شبانه‌روز لازم است افراد از مواد لبنی مختلف از قبیل شیر، ماست یا دوغ در کنار سایر غذاهای مصرفی بهره ببرند.
به گزارش قدس آنلاین دکتر علی اکبر سهیلی آزاد در گفت وگو با ایسنا، با تاکید بر نیاز بدن به انواع گرو‌ه‌های غذایی که حاوی پروتئین، ویتامین‌ها و موادمعدنی برای انجام فعالیت‌های روزمره اظهارکرد: باید توجه داشت دوغ یکی از بهترین نوشیدن‌های طبیعی و منبع مواد مغذی بسیار همچون کلسیم، فسفر، پتاسیم و منیزیم به شمار می‌رود که مصرف دو لیوان از آن یک واحد از نیاز بدن به این گروه غذایی را تامین می کند.
وی گفت: میزان نیاز روزانه هر فرد به میوه‌ها و سبزیجات هم که بهترین منابع تامین انرژی در بدن به شمار می‌روند، بطور میانگین چهار واحد غذایی است. به طوری که یک عدد گوجه فرنگی یا بادمجان متوسط همچنین یک عدد پیاز در همین اندازه هریک به عنوان یک واحد غذایی محسوب می‌شوند.
وی یک لیوان کاهو درشت خرد شده را معادل با یک واحد غذایی عنوان کرد و افزود: باید توجه داشت مصرف نصف لیوان سبزی سرخ کرده و پخته شده یا در صورت خام بودن آن یک لیوان سبزی می‌تواند نیاز بدن به گروه میوه ها و سبزیجات را که معمولا بین سه تا پنج واحد است، تامین کند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به ضرورت مصرف میوه های متنوع در طول شبانه روز، بیان داشت: تقریبا هر 100 گرم میوه به عنوان یک واحد در نظر گرفته می شود. به عنوان مثال نصف یک سیب، پرتقال یا دوعدد زردآلوی درشت یک واحد غذایی در گروه میوه‌ها را به خود اختصاص می دهد. ویتامین‌ها و مواد آلی مورد نیاز بدن به طور روزانه از طریق این گروه غذایی تامین می‌شود.
در ادامه وی مقدار نیاز بدن به گروه لبنیات را بین دو تا سه واحد غذایی دانست و گفت: در طول 24 ساعت شبانه روز لازم است افراد از مواد لبنی از قبیل شیر یا ماست در کنار سایر غذاهای مصرفی بهره ببرند، در صورت دسترسی نداشتن به ماست می‌توان از دوغ که یکی از بهترین نوشیدنی‌های طبیعی و منبع مواد مغذی بسیار همچون کلسیم، فسفر، پتاسیم و منیزیم به حساب می رود، استفاده کرد. به طوری که مصرف دو لیوان از آن یک واحد از نیاز بدن به این گروه غذایی را تامین می‌کند.
این دکترای علوم تغذیه در پایان با بیان اینکه دوغ علاوه بر داشتن ویتامین‌های محلول در آب، اسیدهای آمینه ضروری در شیر و سایر لبنیات را نیز شامل می‌شود، خاطر نشان کرد: باید توجه داشت تا حد ممکن از افزودن نمک به این نوشابه سنتی ایرانی خودداری شود تا به رغم تامین نیاز بدن به انواع مواد مغذی موجود، مصرف آن موجب بروز فشارخون یا احساس عطش در مصرف کنندگان نشود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: