ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۰۸۰۹
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۳

مفتی عربستان سعودی روزانه ۱۴ فتوا صادر کرد!

براساس آمار به دست آمده مفتی عربستان سعودی در سال گذشته ۵ هزار و ۱۰۷ فتوا صادر کرده است.
 تدبیر24 :به نقل از پایگاه خبری ام بی سی، مفتی کل عربستان سعودی در سال گذشته 5 هزار و 107 فتوا صادر کرد، که نشان می دهد، وی در سال قبل هفته ای 100 تا 110 فتوا صادر کرده است، که با این توصیف می توان گفت، وی در حدود 14 فتوا در روز صادر کرده است.

عبدالله الحربی عضو شورای مشورتی عربستان سعودی در این خصوص گفت: با توجه به افزایش روز افزون صدور فتوا در این کشور، و افزایش فتواها در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن، ما خواستار محول شدن وظایف دفتر فتواهای مربوط به طلاق به مرکز اصلی صدور فتوا هستیم، تا در این خصوص این مساله روند منظم تری به خود بگیرد.

این عضو شورای مشورتی عربستان سعودی در ادامه افزود: باید صدور فتوا در عربستان به نهادهای قضایی سپرده شود، بخصوص این که در عربستان اخیرا دادگاه هایی برای رسیدگی به احول شخصی هم تاسیس شده است، تا بعد از صدور فتوا احکام مرتبط نیز به اجرا در آیند.

وی افزود: فتواهای مربوط به طلاق بخش اعظم آنها را نمی توان از طریق تلفن به اجرا گذاشت، چرا که بخشی از آنها نیازمند شنیدن گفته های دو طرف شکوائیه دارد، از این رو پیش‌ از هر تصمیمی ما نیازمند شنیدن خواسته های طرفین هستیم.
منبع: تسنیم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: