آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۶۰۸۶۸
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۶

ابلاغ حکم «بابک زنجانی» به وکیل‌مدافع‌اش

وکیل‌مدافع بابک زنجانی برای ابلاغ حکم موکلش در دادگاه انقلاب حضور یافت.
تدبیر24 :به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رسول کوهپایه زاده امروز (دوشنبه) - 16 فروردین ماه - در شعبه 15 دادگاه انقلاب برای ابلاغ حکم موکلش حاضر شد.

وکیل‌مدافع بابک زنجانی همچنان در دادگاه انقلاب است.

به گزارش ایسنا، رسول کوهپایه‌زاده پیش از این به ایسنا گفته بود که قرار است 16 فروردین ماه برای پروسه ابلاغ رای (یادداشت برداری از رای 230 صفحه‌ای) به دادگاه انقلاب برود.

وی یادآور شده بود که پس از ابلاغ کامل رای، 20 روز فرصت دارند که اعتراض خود را تقدیم دادگاه کنند.
برچسب ها: تدبیر24 زنجانی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: