آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۰۹۱۵
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰

سفر تیاتری فرزاد حسنی به شیراز

نمایش «من آنجانیستم» به نویسندگی مهدی میرباقری وکارگردانی افشین اخلاقی پایان فروردین ماه امسال در شیراز اجرا خواهد شد.
تدبیر24 :به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،‌ افشین اخلاقی با بیان این خبر به خبرنگار ما گفت: زنگ افتتاح این نمایش را ناصر ملک مطیعی در تالار ارغنون تهران زد؛ و پس از یک ماه اجرای موفق در پایتخت تصمیم گرفتیم تور نمایش را در سرتاسر ایران آغاز کنیم.

این کارگردان نمایش در ادامه افزود: مدتهاست در تلاشیم که اجرای «من آنجا نیستم» را در خارج از تهران آغاز کنیم که خوشبختانه کلید این تور در شیراز زده شد و 29 و 30 فروردین ماه به روی صحنه خواهد رفت.

او در رابطه با حضور بازیگران اصلی در اجرای شیراز گفت : در اجرای شیراز نیز"فرزادحسنی،رحیم نوروزی،بهاره افشاری و النازحبیبی حضور خواهند داشت.

نمایش من آنجا نیستم ساعت 21مورخ 29و30 فروردین ماه 95 درشیراز،تالاراحسان به روی صحنه می رود.
سایرعوامل عبارتنداز:مشاورکارگردان:رضااحمدی طراح گریم:مرتضی کهزادی طراح صحنه:میثم نویریان طراح لباس: بهاره افشاری منشی صحنه:سپیده پریزن آهنگساز:سعیدشفیعی صحنه یاران:حمیدصدری،علی همدانی عکاس:سمیرابختیاری دستیارلباس:نسرین پورجوادخواه مدیرتدارکات:پیمان بیگدلی روابط عمومی :کمیل سهیلی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: