آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۶۰۹۳۴
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۳
یک مقام ارشد اطلاعاتی عرب:

مسکو به دنبال رابطه با دشمنان قسم خورده تهران است

بریت بارت به نقل از یک مقام ارشد اطلاعاتی عرب نوشت: نقش و حضور ایران در درگیری های سوریه و عراق نه تنها به هدف تضمین بقای اسد و تضعیف شبه نظامیان ضد شیعه در منطقه صورت می گیرد، بلکه برای اطمینان از آن است که خللی در ادامه حضور ایران در منطقه وارد نشود.

تدبیر24 :ریت بارت به نقل از یک مقام ارشد اطلاعاتی عرب نوشت: نقش و حضور ایران در درگیری های سوریه و عراق نه تنها به هدف تضمین بقای اسد و تضعیف شبه نظامیان ضد شیعه در منطقه صورت می گیرد، بلکه برای اطمینان از آن است که خللی در ادامه حضور ایران در منطقه وارد نشود.

 این نشریه در ادامه به نقل از این مقام عرب آورده است: منافع منطقه ای ایران از روسیه متفاوت است.

این مقام عرب گفت: روس ها می خواهند تسلط خود بر سوریه، پایگاه نظامی خود در منطقه، را تقویت کنند، اما ایران به دنبال افزایش نفوذ خود در عراق، سوریه و لبنان است. در عراق و سوریه تصمیم گیر واقعی آن ها هستند.

او در ادامه گفت ایران در حال ترغیب ارتش سوریه به کامل ساختن بازپس گیری مناطق در کنترل داعش در نزدیکی مرز عراق هستند.

بنا به گفته این مقام عرب، ایران می خواهد با کمک حزب الله، ثابت کند نیروها و ذخایر سلاح های ایرانی نقش تعیین کننده ای در پیروزی ها دارند.

او عنوان داشت ایران همچنین امیدوار است از وفاداری بسیاری در ارتش سوریه استفاده کرده و پیروزی های اخیر در منطقه پالمیرا را به تبدیل به فرصتی برای پس گرفتن کامل منطقه مرزی عراق-سوریه کند.

به عقیده این مقام عرب، ایران و روسیه اخیرا در مواردی به ویژه، استراتژی نظامی، روند آشتی ژنو، و تنش زدایی میان روسیه و عربستان دچار اختلاف شده اند.

این تحلیلگر چنین نتیجه گیری کرد: روسیه تلاش می کند حرف آخر را در خاورمیانه بزند،  بنابراین به خواسته های تهران تن نمی دهد و قصد دارد روابط خوبی با دشمنان قسم خورده تهران و در راس آن عربستان، برقرار کند.

منبع: انتخاب
برچسب ها: تدبیر24 مسکو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: