آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۱۲۴۳
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۵

پول دادن به پارکبان‌ها حذف می‌شود

معاون شهردار تهران گفت: طرحی در دست اجراست که براساس آن شهروندان با توقف در فضای پارک حاشیه‌ای به طور مستقیم به پارکبان پولی پرداخت نخواهند کرد.
تدبیر24 : سیدجعفر تشکری هاشمی از اجرای طرح مکانیزه پارک حاشیه‌ای در پایتخت و حذف نقدینگی به پارکبان‌ها طی نیمه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش میزان، معاون شهردار تهران با بیان اینکه اجرای طرح مکانیزه پارک حاشیه ای یکی از اقداماتی است که مقرر بود تا پایان سال94 اجرایی شود، گفت: طی سال های گذشته چندین تجربه در خصوص پارک حاشیه‌ای در پایتخت به مرحله اجرا درآمده است. گرچه نابسامانی های پارک حاشیه ای سامان گرفته اما ایراداتی به تئوری های مختلف پارک حاشیه‌ای در شهر تهران وارد بود.
 
وی با تاکید بر اینکه از وضعیت پارک حاشیه‌ای رضایت کافی نداریم، تصریح کرد: طرحی در دست اجراست که براساس آن شهروندان با توقف در فضای پارک حاشیه‌ای به طور مستقیم به پارکبان پولی پرداخت نخواهند کرد.
 
به گفته معاون حمل ونقل وترافیک شهرداری تهران در این طرح رانندگان تنها مشخصات خودرو خود را از طریق پارکبان ها به مرکز مخابره می‌کنند و زمان توقف هر خودرو نیز در فضای پارک از این طریق مشخص خواهد شد. درنهایت هم مالکان خودروها هزینه پارک خودرو را از طریق حساب شهروندی پرداخت خواهند کرد.
 
وی با اشاره به اینکه توقف غیرمجاز در فضای پارک حاشیه ای تخلف تلقی می‌شود، گفت: در صورتی که هزینه پارک حاشیه‌ای از طریق حساب شهروندی پرداخت نشود، تصویر خودروی متخلف به پلیس ابلاغ خواهد شد و اعمال قانون از این طریق صورت می گیرد.
 
وی در ادامه با تاکید بر اینکه زیرساخت های اجرای سیستم یکپارچه مکانیزه پارک حاشیه ای در تهران فراهم است، تاکید کرد: با توجه به اینکه هیچ مانعی به لحاظ مصوبات قانونی و جذب سرمایه گذار در اجرای این طرح وجود ندارد و مدل دردست اجرا مدلی تجربه شده است، به طور حتم به زودی مناقصات طرح اجرایی خواهد شد .
 
تشکری هاشمی تاکید کرد: طرح مکانیزه پارک حاشیه‌ای به زودی و در نیمه نخست سال جاری در پایتخت اجرایی می‌شود.

برچسب ها: تدبیر24 پارکبان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: