ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۱۲۸
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۴

صعود تیم ملی ایران به مرحله حذفی

تيم ملي زير 17 سال ايران در سومين ديدار مرحله گروهي با پيروزي مقابل اتريش توانست به عنوان تيم دوم گروه به مرحله يک هشتم نهايي صعود کند.
به گزارش تدبیر24،به نقل از فارس، ايران در نيمه اول اين ديدار نمايش خوبي داشت و توانست با گل سيدي در دقيقه 36 برنده به رختکن برود. البته در اين نيمه اتريش نيز بازي خوبي کرد و موقعيت هايي براي رسيدن به دروازه ايران داشت و اين تيم در دقيقه 16 با يک ضربه ايستگاهي توانست تير دروازه ايران را به لرزه در بياورد.

در نيمه دوم هر دو تيم بسيار دونده و پر تلاش بازي کردند. هر دوتيم در اين نيمه موقعيت‌هايي براي به ثمر رساندن گل داشتند. بازي در نيمه دوم گلي نداشت تا بازي با همان نتيجه نيمه اول به پايان برسد.

ايران در اين ديدار با ترکيب مهدي اميني، ساسان جعفري، مصطفي هاشمي، سيد مجيد حسيني(کاپيتان)، کميل حق زاده، سعيد عزت اللهي، امير حسين کريمي، علي هزامي، محمد بازاج(61 صادق محرمي)، اميرمحمد مظلوم و يوسف سيدي(70رضا جعفري) به ميدان رفت.

اين اولين پيروزي شاگردان دوستي در جام جهاني 2013 بود. با اين برد ايران 5 امتيازي شد و پشت سر آرژانتين 7 امتيازي قرار گرفت تا به عنوان تيم دوم به مرحله بعد صعود کند.

در ديگر ديدار اين گروه که به صورت همزمان برگزار مي شد آرژانتين توانست با نتيجه 3 بر صفر کانادا را شکست دهد.

ايران در مرحله يک هشتم نهايي روز سه شنبه از ساعت 19 و 30 در ورزشگاه خليفه شهر العين به مصاف نيجريه صدرنشين گروه ششم مي رود.

اتريش و کانادا در اين گروه با کسب 2 امتياز و به خاطر تفاضل گل در رتبه هاي سوم و چهارم قرار گرفتند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: