آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۱۲۸۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۳

آشتی شبانه کی‌روش و منتقدان؟

افشین پیروانی در ساعاتی که کارلوس کی‌روش ایران را به مقصد مالزی ترک می‌کرد، خبر امیدوار کننده‌ای داشت.
تدبیر24 : «در حالی که کارلوس کی‌روش بعد از نشست با اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال هم با قاطعیت از پایان همکاری‌اش در تاریخ 10 اردیبهشت با تیم ملی ایران سخن گفت و تاکید کرد بازی آماده‌سازی تیم ملی را 6 بر صفر به رقبا باخته‌ایم، افشین پیروانی را به دیدار وزیر ورزش فرستاد و حاصل آن دیدار البته آتش‌بس موقت در اختلافات بود.

پیروانی بعد از دیدار با وزیر ورزش که همیشه به پاره‌ای از رفتارهای سرمربی تیم ملی انتقاد داشته است، اعلام کرد این وزارتخانه قول‌های مساعد برای همکاری و حمایت تمام قد از تیم ملی بر اساس توانش را داده است؛ جمله‌ای که انتقالش از سوی پیروانی یک گام به جلوست و نشان از حرکت دو طرف به سوی تعامل دارد.

کی‌روش که به نظر می‌رسد این بار به هیات رئیسه فدراسیون فوتبال خیلی امید نبسته است، تصمیم گرفته در مذاکره مستقیم با وزارت ورزش شرایط را برای ادامه کارش فراهم کند.»
برچسب ها: تدبی24 کی روش
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کاوه حسنی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۳
0
0
اگه نون به نرخ روزخورای مثل ..بزارن اتیش بیارمعرکه شده حدود اختیارات کی روش باید مشخص بشه راه انداخته فکر میکنه کسیه تادیروزک... بود وعلیه وزیر حالا ا.. دوست شده وباوزیر
نظر شما: