آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۱۳۳۲
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۷

کاهش قیمت ماهی در بازار

اوج کاهش قیمت ها در فروردین ماه صورت گرفت مرغ زنده به قیمت 4 هزار و 400 تومان و مرغ قابل طبخ به قیمت 5 هزار و 300 تومان و در برخی موارد کمتر از این رقم به فروش رسید. رئیس اتحادیه فروشندگاه پرنده و ماهی گفت: از ابتدای فروردین شاهد کاهش قیمت در ماهی و ثبات در قیمت مرغ هستیم.
تدبیر24 : مهدی یوسف خانی رئیس  اتحادیه فروشندگاه پرنده و ماهی در خصوص قیمت ماهی در فروردین ماه گفت: از  ابتدای فروردین ماه تا اکنون شاهد کاهش در برخی از اقلام ماهی ها هستم به گونه ای که در ماهی حلوای سیاه با 6 هزار تومان کاهش،ماهی سالامون نروژ با 2 هزار تومان کاهش،سرخو با 6 هزار تومان کاهش را تجربه کرد.در این بین ماهی سفید با هزار تومان افزایش تنها قلمی بود که با افزایش مواجه شد.
 
وی در ادامه  به دلایل این کاهش قیمت اشاره و بیان کرد:به دلیل شرایط آب و هوایی و افزایش صیدها و در نتیجه افزایش در عرضه باعث کاهش در قیمت ماهی ها شده است.

یوسف خانی در خصوص قیمت مرغ در روزهای گذشته گفت: متاسفانه از سال گذشته به دلیل افزایش عرضه شاهد کاهش قیمت هستیم به گونه ای که هم اکنون از قیمت واقعی آن کمتر فروخته می شود و مرغداران متضرر می شود.

رئیس  اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی تصریح کرد: اوج کاهش قیمت ها در فروردین ماه صورت گرفت مرغ زنده به قیمت 4 هزار و 400 تومان و مرغ قابل طبخ به قیمت 5 هزار و 300 تومان و در برخی موارد کمتر از این رقم به فروش رسید.

وی  افزود:ما در حال حاضر 20 درصد مازاد در تولید مرغ داریم که این میزان تولید مازاد ، تعادل بازار را بر هم زده است.

یوسف خانی در خصوص صادرات گفت:از این میزان تولید تنها 6 درصد صادرات به عراق داریم و مابقی در کشور باقی می ماند.

 رئیس  اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی در پایان گفت:صادرات مرغ سابقه 3 ساله دارد از همین رو در تلاش هستیم موانع صادرات را برطرف و با شناسایی مرغ ایرانی به  جهانیان و بازاریابی میزان صادرات را افزایش دهیم.
برچسب ها: تدبیر24 ماهی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: