ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۶۱۳۶
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۵

سفر کی روش به امارات

سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان براي تماشاي ديدار ايران - نيجريه از برزيل عازم امارات مي‌شود.
تدبیر24: کارلوس کي‌روش طبق وعده‌اي که به اعضاي تيم فوتبال نوجوانان ايران داده بود براي تماشاي بازي ايران - نيجريه به امارات خواهد رفت. سرمربي تيم ملي بليت خود را براي روز دوشنبه تهيه کرده و در اين روز برزيل را ترک خواهد کرد تا به اردوي تيم نوجوانان در امارات ملحق شده و روز سه‌شنبه از نزديک تماشاگر ديدار ايران - نيجريه باشد.

اين در حالي است که علي کفاشيان و مهدي محمدنبي، رئيس و دبيرکل فدراسيون فوتبال که قبل از صعود تيم ايران در تماس با شفق عنوان کرده بودند در صورت راهيابي تيم نوجوانان به مرحله يک هشتم نهايي براي تماشاي ديدار اين تيم به امارات خواهند رفت، به دليل مشغله کاري اعلام کردند که به اين سفر نخواهند رفت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: