ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۶۱۳۷۵
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۹

زنگ بي‌صداي ساختمان ولنجك

تدبیر24 : عيد ديدني با تاخير! همان طور كه در روز يكشنبه اعلام شده بود ديروز ساختمان ولنجك براي پذيرايي از نمايندگان مجلس و دولتمردان نهم و دهم آماده شده بود اما آن طور كه در برخي سايت ها ذكر شده، در اين ديدار تعدادي از نمايندگان تهران و شهرستان، مرتضي تمدن، علي‌اكبر جوانفكر، مهدي خورشيدي (داماد احمدي‌نژاد) و مجيد اميدي شهركي، مهدي كوچك زاده، سيدحسين نقوي‌حسيني، رو ح‌ا... حسينيان حضور داشتند. با توجه به ذكر نام سه نفر از نمايندگان مي‌توان اينگونه اذعان داشت كه فقط ۳ بار زنگ اين ساختمان از سوي بهارستان نشينان زده شد و از ميان دولتي‌ها هم فقط آنهايي به ولنجك رفتند كه تا پيش از اين هم به اين ساختمان رفت و آمد داشتند يا مانند مهدي خورشيدي از اقوام احمدي‌نژاد بودند. روح‌ا... حسينيان و مهدي كوچك‌زاده و جراره سه نماينده مجلس نهم بودند كه در سايت ها نوشته شد به دعوت احمدي‌نژاد لبيك گفتند و به ساختمان تعيين شده رفتند تا آرزوي سال خوب و موفقي براي احمدي‌نژاد داشته باشند. احمدي‌نژاد اما برنامه خودش را تغيير نداد و آن طور كه روايت شده براي اين ‌ميهمانان اندك هم سخنراني كرده است! آنا نوشت؛ شنيده‌ها حاكي است كه در اين ديدار، احمدي‌نژاد با اين نمايندگان مجلس، درباره گفتمان انقلاب اسلامي و ضرورت احياي اين گفتمان در فضاي كشور، سخن گفته است. ايسكانيوز هم نوشت؛ مهدي كوچك‌زاده نماينده تهران، ري، شميرانات و اسلامشهر از ديدار برخي نمايندگان مجلس نهم با احمدي‌نژاد در ظهر دیروز خبر داد. وي تصريح كرد: اين جلسه تنها براي ديد و بازديد عيد نوروز انجام شد و هيچ مساله سياسي بيان نشد. كوچك‌زاده در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه نمايندگان چه عيدي‌اي از احمدي‌نژاد دريافت كرده‌اند، گفت: ما خود جز بزرگان هستيم و عيدي مي‌دهيم. به گفته حسينيان هم اين ديدار صرفا نوروزي بوده و براي تبريك سال جديد صورت گرفته است. قرار بود ساختمان ولنجك ديروز پذيراي نمايندگاني باشد كه شايد در طول ۴سال حضور در پارلمان از حاميان رئيس‌جمهور گذشته بودند و قبل از برگزار اين ديدار گمانه زني‌ها به اين سمت بود كه تعداد زيادي به عيدديدني نمي‌روند كه چنين هم شد. شايد حضور اندك نمايندگان كه وكلاي ملت هستند در ساختمان ولنجك داراي ي پيام براي طيف احمدي‌نژاد بود و آن اينكه او نبايد خيلي جدي بازگشت به پاستور را در برنامه خود قرار دهد.
منبع: آرمان

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: