ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۱۵۶۰
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۷

نامه ۴ نماینده مجلس به رئیس کل بانک مرکزی

احمد توکلی، محمد دهقان، الیاس نادران و محمد حسین حسین زاده بحرینی در مورد بررسی گشایش‌های اعتباری اسنادی به مجلس به رئیس کل بانک مرکزی نامه نوشتند.
تدبیر24 : متن نامه این چهارنماینده به ولی‌الله سیف به شرح زیر است:
برادر ارجمند جناب آقای سیف
رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
با سلام
پس از امضای موافقت‌نامه برجام در سه ماه پیش انتقادات زیادی از سوی فعالان اقتصادی خصوصی و دولتی در مورد عدم امکان گشایش اعتبار اسنادی و ارسال حواله از سوی بانک‌های ایرانی به بانکهای خارجی که تا قبل از امضای برجام ارتباط خود را با بانک‌های ایرانی قطع نموده بودند، با عمل آمد.
این فعالان اقتصادی اعلام داشته اند که جز چند بانک معدود که بعد از امضای برجام نیز با ایران همکاری می نمودند( مانند هالک بانک ترکیه- بی سی پی سوئیس – میزوهو ژاپن – کنلون بانک چین و برخی بانک های هندی و کره ای ) هیچ بانک خارجی جدیدی به فهرست بانک های خارجی که اعتبارات اسنادی و یا حواله جات ارزی بانک‌های ایرانی را می پذیرند و یا آن را به ذکر منشا ایرانی ارز به بانک های دیگر در سطح جهان انتقال می‌دهند اضافه نشده است.
دستور فرمائید اطلاعات زیر به وضوح ارائه شود تا بررسی های لازم در مجلس ممکن گردد:
۱-اسامی دقیق بانک‌های خارجی که پس از برجام با بانک‌های ایرانی همکاری کرده و اعتبارات اسنادی و حواله جات ارزی بانک‌های ایرانی را قبول می نمایند.
۲-اسامی بانک های غربی که آمادگی دارند تا حواله جات ارزی بانک‌های ایرانی را قبول نمایند.
۳-اسامی بانک های ایرانی که پس از امضای برجام موفق به گشایش اعتبار اسنادی و یا ارسال حواله به بانک‌های خارجی ( غیر از بانک‌هایی که تا قبل از برجام نیز با ایران همکاری می‌کردند) با ذکر نام بانک خارجی و میزان تراکنشهای انجام شده.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: