ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۱۵۹۲
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۳
آيت الله هاشم زاده هریسی:

اسلام هراسان محکوم به شکست هستند

تاکید این است که تزریق بدبینی از تریبونهای مقدس و خائن خواندن خادمان از شمشیر کشیدن رو در رو بدتر است.
تدبیر24 :آيت الله هاشم هاشم زاده هریسی با اشاره به تحرکاتی که با هدف اسلام هراسی در دنیا مشاهده می شود،در گفت و گو با خبرنگار آستان  گفت:اینکه اسلام هراسی و از کجا شروع می شود و چرایی حقیقتِ این مساله موضوع مهمی است که فرقی ندارد که از طرف دشمنان یا دوستان بیفتد. الان اسلام هراسان دو گروه هستند. گروه اول آنهایی که ضدیت تاریخی و ریشه ای با اسلام دارند. اما عده ای دیگر با نَفسِ دین هیچ مشکلی ندارند و فقط و فقط این هدف را پیگیری می کنند که کشورهای اسلامی به هیچ وجه سهمی از پیشرفتهای جهان مدرن نداشته باشند. هیمنها برای اینکه دیگران را از اسلام و دشمنان اسلام بترسانند تا از این طریق همکاری و معامله با آنها انجام ندهند تا به زعم خود از توسعه اسلامی ها ممانعت به عمل بیاورند.

نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری همچنین ادامه داد: به عنوان مثال داعش و یا القاعده یا گروه هایی که اجتماعات را به هم می ریزند و سعی  دارند تا فضای کشورهای اسلامی را مخدوش و به فضایی مملو از تنش تبدیل کنند تا بتوانند اهداف ضد اسلامی شان را سهل تر به نتیجه برسانند. همچنین چهره هایی هستند که در کشورهای اسلامی نه داعشی و نه القاعده ای هستند و اتفاقا از تروریسم و تروریستها را اعلام انزجار می کنند. اما به راحتی تهمت می زنند و به راحتی دیگران را با خوارج قیاس می کنند و از گفتن بد و بیراه هم هیچ ابایی ندارند که باید گفت اینها با آنهایی که مامور به اسلام هراسی هستند، هیچ تفاوتی ندارند چون با صدای کلفت و خشن بدتر از آنهایی عمل می کنند که شمشیر به دست می گیرند.

هاشم زاده هریسی در پایان صحبتهایش اظهار داشت: تاکید این است که تزریق بدبینی از تریبونهای مقدس و خائن خواندن خادمان از شمشیر کشیدن رو در رو بدتر است. در حالی که قران به همه ما توصیه می کند که طوری صحبت کنیم که محتوای حرفمان زیبا باشد و هم لحن صدایمان زیبا. شما احساس می کنید که در همین کشور ما این اصل رعایت می شود؟ من که به شخصه چنین چیزی را به ندرت می بینم.

منبع:آستان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: